Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37396717
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
4883
42235
138036
37138079
567241
741627
37396717

Ваш IP: 18.221.154.151
27 квітня 2024 03:17

Новорічна розвага для малюків

Зима... Пора веселих свят та розваг,  подарунків та посмішок, яку із нетерпінням чекають й дорослі й діти. Саме цей празник входить до наших осель мерехтінням різнокольорових гірлянд, блиском яскравих новорічних прикрас, пахощами зелених лісових красунь – ялинок, ароматом запашної випічки та гарячих напоїв, бажаними подарунками, зимовими розвагами та розвагами. Особливо з нетерпінням чекають цей зимовий період, сповнений казковості, чарівності й справжніх щирих емоцій діти. Вони із задоволенням ласують солодощами, вивчають новорічні вірші та мотиви відомих мелодій, відвідують новорічні ранки.

Відтак напередодні празника, 28 грудня, малеча із багатодітних та малозабезпечених родин, а пізніше й діти працівників управлінь, структурних підрозділів, відділів, комунальних закладів, установ, організацій, підприємств Вінницьких районних державної адміністрації та ради, вже традиційно, відвідали святковий новорічний ранок та потрапили до казки. Яку їм подарували фахівці КЗ «Вінницький районний  Будинок дитячої та юнацької творчості» Вінницької районної ради на чолі із Оленою Оцверою, за сприяння керманичів краю Михайла Демченка та Сергія Сітарського й участі працівників відділів освіти, культури та туризму, служби у справах дітей, центру «Соціальних служб, сім’ї та молоді», управління праці та соціального захисту населення. Кошти для проведення новорічного ранку та  солодкі подарунки виділено з місцевого бюджету.

На дійство завітали голова Вінницької районної державної адміністрації Михайло Демченко, його заступник Олег Бегус, голова районної ради Сергій Сітарський, начальник відділу освіти РДА Світлана Томусяк. Вони щиро привітали присутніх із прийдешніми новорічно-різдвяними празниками, побажали здійснення заповітних мрій та всіляких гараздів, подякували батькам за гарне виховання малечі й побажали дітям як найбільше мріяти та навчатись реалізовувати свої задуми та мрії.  - Щиро зичимо Вам щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній  2017 рік виправдає усі Ваші найкращі надії і прагнення, все складеться, тільки так як Ви того бажаєте. Нехай радісний настрій, гарні емоції та щирі посмішки супроводжують Вас впродовж усього року. Малечі бажаємо нових здобутків та звершень, здійснення мрій та бажань у прийдешньому році. Школярам -  гарно відпочити на канікулах, із новими силами опановувати знання та вміння. Адже саме від знань та вмінь наших учнів, любові до рідної землі, до батьків, близьких та друзів залежить майбутнє країни. І це майбутнє обіцяє бути чудовим, тому що діти в нашому районі ростуть розумними, працелюбними, талановитими й справжніми патріотами. - підсумували гості.

Казкові герої та головні символи свята Дід Мороз та Снігуронька, котрі завітали на свято, розважали дівчаток та хлопчиків цікавими конкурсами, запальними танцями, вікторинами, веселими іграми. Діти із задоволенням водили хороводи, розповідали сивобородому дідусеві вірші та співали пісні. За що й отримували смачні презенти та гучні оплески присутніх. Також малеча із задоволенням фотографувалась із казковими героями та охоче підставляла свої щічки та долоньки аби там з’явились яскраві тематичні композиції.

Після завершення веселощів дітвора отримала від Діда Мороза та його внучки Снігуроньки солодкі подарунки.

Також під час новорічного ранку було нагороджено переможців районного конкурсу дитячої новорічної листівки «Святковий настрій», який проводиться вже вп’яте. Цьогоріч свої роботи у трьох номінаціях (перша - день Святого Миколая, друга - Новий рік та третя - Різдво) представили понад 130 діток різної вікової категорії. Компетентне журі оцінювало роботи за низкою критеріїв й обрало найкращих, хоча як зізнаються судді обирати було не просто - адже всі роботи достойні та майстерно виконані. Але переможців обрано. Відтак під час новорічного дійства було нагороджено 29 переможців та призерів, яких відзначили  Почесними грамотами відділу освіти Вінницької РДА, солодощами  та подарунками.

Свято як завжди пройшло на «ура» й ще надовго запам’ятається присутнім щирими посмішками, веселими очима дітвори, гарними костюмами, незабутніми враженнями та позитивними емоціями, які ще надовго залишаться з ними. Й хоча новорічний ранок закінчився, проте для кожного новорічно-різдвяні свята продовжаться у теплій атмосфері та дружньому сімейному колі. Тому хочеться щиро вірити, що у новоріччі усі родинні та особисті мрії й бажання дітей та батьків здійсняться, а в країні запанує такий довгоочікуваний та потрібний усім мир та спокій.

Джерело: комунальна регіональна газета "Подільська зоря"

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.