Пошук по сайту

Архів новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
36736392
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
1925
27120
110208
36455495
646209
828250
36736392

Ваш IP: 44.202.183.118
29 березня 2024 01:18

Будьмо радісні й здорові, спритні, дужі та бадьорі …

А головне фізкультурні  свята допомагають формувати бажання бути сильними, спритними, витривалими, займатися спортом. Отож, спільна діяльність, долання труднощів зміцнюють дитячий колектив, пробуджують почуття відповідальності.

На виконання проектно-цільового методу районної «Програми розвитку фізичної культури і спорту» розпочато роботу по проведенню фізкультурно-оздоровчих спортивних заходів у дошкільних освітніх установах Вінницького району.

Таким чином, спільними зусиллями голови Вінницької районної організації  ВРО ВФСТ «Колос» АПК України Родіона Юсумбелі та методиста КУ «Вінницького районного центру закладів освіти» ВРР Світлани Коваль,  17 березня  2017 року,  було організовано спортивно-масовий захід з вихованцями старшої та середньої груп та  їх батьками, на базі ДНЗ «Барвінок» с. Якушинці, завідувач Галина Юнова.

Команди  «Колобок» та «Колосок»  змагалися в різних видах естафет. Своїх дітей підтримували батьки, які  не були пасивними глядачами, а  разом із малюками стрибали на скакалці,  грали у веселі рухливі ігри.

Під час спортивних змагань в залі панувала доброзичлива й невимушена атмосфера. В результаті перемогла дружба й обидві команди були нагороджені цінними подарунками. В церемонії нагородження взяли участь представники місцевої влади і голова Вінницької районної організації  ВРО ВФСТ «Колос» АПК України Родіон Юсумбелі,  який побував  у  «Казковій  Спортландії», привіз до дитячого закладу сучасний спортивний інвентар, залишився задоволеним організацією.

«Дитину з самих ранніх років потрібно долучати до фізичної культури. Робити це можуть батьки, показуючи малюкові на власному прикладі, що означає - вести здоровий спосіб життя і навантажувати тіло посильною фізичною працею. У дитячому садку цим повинні займатися вихователі. Вельми дієвий елемент виховання дітей у такому випадку - саме спортивне свято з батьками. Адже якому ж малюкові не хочеться спробувати свої сили в порівнянні зі старшими людьми? Крім того, брати участь у найрізноманітніших заходах з близькими завжди приємніше і веселіше», - висловив свою думку, голова Вінницької районної організації  ВРО ВФСТ «Колос»  АПК України, Родіон Андрійович.

«Така вагома плідна робота об’єднує дітей, педагогів та батьків, які є надійною опорою та підтримкою всіх починань в дитячому садку. Проте, саме залучення батьків до спортивного життя своїх дітей, створити радісний та веселий настрій, отримати позитивні емоції, дати розуміння про те, що здоров'я людини багато в чому залежить від неї самої, стало першочерговим завданням цього заходу», - відмітила, керівник ДНЗ «Барвінок» с. Якушинці, Галина Володимирівна.

На сучасному етапі розвитку нашої держави, на тлі економічних і політичних змін, метою навчально-виховного процесу є всебічний розвиток дошкільника, і саме для збереження здоров’я дитини потрібно проводити такі заходи.

Подякували гостям свята, за те що не стояли осторонь, завітали на фізкультурно-оздоровчий захід, і звичайно голову Вінницької районної організації  ВРО ВФСТ «Колос» АПК України Родіона Андрійовича Юсумбелі, який подбав, про те щоб дошкільний навчальний заклад «Барвінок» Якушинецької сільської ради  отримав необхідний сучасний спортивний інвентар.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.