Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37196962
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
11917
15077
58883
36975102
367486
741627
37196962

Ваш IP: 3.145.60.149
18 квітня 2024 16:10

Волейбольна команда Вінницького району друга в області

Для участі в фінальному етапі змагань  прибули, окрім Вінницького району, волейбольні команди з Бершадського, Козятинського та Ямпільського районів. До цього всі вони пройшли складний відбірковий етап на  право участі в  фіналі.

Спортсмени прибули не одні, їх супроводжували також  вболівальники на чолі з представниками влади та очільниками спортивної галузі районів.

В урочистостях відкриття змагань взяли участь: голова Вінницької районної державної адміністрації Михайло Демченко, його заступник Олег Бегус, голова обласного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Сергій Татусяк, заступник голови Козятинської райдержадміністрації Сергій Прохоров,  завідувач сектору молоді та спорту Козятинської райдержадміністрації Валерій Швець, голова Бершадської районної організації ВФСТ «Колос» Олег Толстов, голова Вінницької районної організації ВФСТ «Колос» Родіон Юсумбелі, військовий комісар Вінницького району Сергій Іванов, заступник голови Ямпільської організації ВФСТ «Колос» Сергій Кучер,  голова Агрономічненської сільської ради Олег Шулікін, голова федерації волейболу Вінницької області Микола Чума, його заступник Віталій Дмитрієв, заступники голови Вінницької обласної організації ВФСТ «Колос» Вадим Мохник  та Світлана Коновалова.

Під звуки тужливої народної пісні «Гей пливе кача» учасники змагань та всі присутні  вшанували пам'ять Небесної Сотні, загиблих  на майдані Незалежності під час Революції Гідності, пам'ять захисників нашої Вітчизни, полеглих на східному фронті хвилиною мовчання.

Родзинкою урочистої частини відкриття змагань було музичне вітання  ансамблю «Зорецвіт» Агрономічненської СЗШ І-ІІІст. та вручення короваїв командам та делегаціям від районів.

З вітальними словами виступили Демченко М.І., Татусяк С.П., Шулікін О.М., Юсумбелі Р.А., які відмітили зростання популярності та масовості  волейболу в районах, покращення індивідуальної виконавської майстерності та тактики командної гри. Цьому, в великій мірі, сприяло створення  рік тому  обласним відділенням ВФСТ «Колос» волейбольної аматорської ліги в яку заявилося 16 команд.

Також голова обласної федерації з волейболу Чумак М.Ф. вручив почесні грамоти ветеранам волейбольного руху в Вінницькому районі - тренеру ДЮСШ «Десна» Буздигану В.М. та вчителю фізичної культури Щітецької СЗШ І-ІІст. Бортновськоу М.Т.

Самі волейбольні поєдинки проходили досить наполегливо та азартно де всі команди  були приблизно однакового ігрового  рівня. Першу гру волейболісти Вінницького району переконливо  виграли з рахунком 2:0 у бершадчан, а спортсмени Козятинського району перемогли з таким же рахунком ямпільчан. За перше місце  в І аматорській волейбольній лізі змагалися  наші волейболісти з  козятинчанами і, на жаль, в рівній  і дуже видовищній боротьбі поступилися в двох таймах з різницею лише в один м’яч.

Таким чином, за підсумками І волейбольної ліги сезону 2016-2017 років  перше місце посіла команда Козятинського , друге – Вінницького, і третє – Бершадського районів.  Команди були нагороджені кубками, а учасники медалями та грамотами обласної організації ВФСТ «Колос».

За команду Вінницького району виступали: Андрій Олійник, Олег Каплуненко, Вадим Рябоконь, Максим Плашков, Дмитро Богуцький, Григорій Шевченко, Максим Захарович, Віктор Демченко, Сергій Бабенко, Михайло Бондар,та Іван Бондар. Всі гравці є жителями Стрижавської  та Сосонської територіальних громад.

Вінницька обласна та районна організації ВФСТ «Колос» висловлюють щиру вдячність спонсорам та всім небайдужим людям, які сприяли проведенню змагань. Це депутати районної ради Бабійчук О.М. та Кисловський Р.М., депутат міської ради Кудіяров В.І., директор ТОВ «Вінниця-Млин» Бондар І.С., директор ПМП ВФ «Панда» Чистяков Г.Г., Директор ТОВ «Ковінько Ковбаси» Яворська Л.М., директор ДП «Дослідне господарство Вінницької державної с/г дослідної станції інституту кормів УААН», голова Агрономічненської сільської ради Шулікін О.М., директор Агрономічненської СЗШ І-ІІІст. Ануфрієва Н.М.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.