Пошук по сайту

Архів новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
36737940
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
3473
27120
111756
36455495
647757
828250
36737940

Ваш IP: 54.210.126.232
29 березня 2024 02:43

Всеукраїнський семінар-нарада з фізичної культури в Агрономічненській школі

Для участі в семінарі на вінницьку землю прибули начальники та представники обласних відділень Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, представники Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, інші відповідальні працівники Департаменту освіти і науки, управління з фізичної культури  та спорту Вінницької обласної державної адміністрації.

Честь представляти область на Всеукраїнському рівні випала на Агрономічненську СЗШ І-ІІІст не випадково. По-перше, школа є базовою в районі по роботі з обдарованою молоддю в т.ч. з учнями, що займаються фізичною культурою та спортом, маючи в цьому напрямку вагомі напрацювання . По-друге, досвід проведення семінару подібного рівня   в навчальному закладі є , - декілька років тому фізкультурно-оздоровчу роботу освітяни закладу демонстрували перед завідувачами кабінетами з фізичної культури  обласних інститутів післядипломної освіти.

Фрагментарна частина семінару-наради в Агрономічненській школі розпочалася з привітального слова голови Вінницької РДА Демченка М.І., який  пообіцяв всіляку підтримку розвитку спортивної галузі району, адже сам є спортсменом та колишнім очільником найкращої в Україні районної  федерації  з футболу. Про пріоритети розвитку освітянського фізкультурно- спортивної напрямку роботи наголосила начальник відділу освіти Томусяк С.М.

Далі директор Агрономічненської СЗШ І-ІІІст. Ануфрієва Н.М. презентувала навчальний заклад з питань організації гурткової та секційної спортивно-масової роботи.

Наголошено, що в школі на безоплатній основі працюють такі гуртки та секції від позашкільних закладів району та громадських організацій, як пішохідний та спортивний  туризм, футбол, східні єдиноборства, шахи. З гордістю відмітила, що в школі підготовлено 15 кандидатів у майстри спорту, 22 спортсмени першого розряду.

Практична частина семінару розпочалася з показового заняття туристичного гуртка  яким уже багато років керує майстер спорту з спортивного туризму,  керівник гуртка-методист Добровольський М.П. Гуртківці продемонстрували вміння працювати на тренажері «Скельник», навісній  та крутопохилій переправах, дюльфері в спеціально облаштовоному  під заняття з туризму спортивному залі.

В іншій частині залу гості мали можливість спостерігати за роботою молодшої та старшої вікових  груп з східних єдиноборств: Ушу-Гунфу ( тренер Бей О. В.) та кіокуншинкай-карате (тренер Олексій С.А.). На коридорі школи юні інтелектуали упражнялися в шашкових комбінаціях, які проводив майстер спорту з шахів Катюха В.Я.

На відкритих спортивних спорудах демонструвалися заняття спортивної секції з футболу тренера ДЮСШ «Десна» майстра спорту з футболу  Яремка В.М. та пішохідного туризму керівника гуртка Зуліна Я.М.

Схвальні відгуки учасників семінару-наради про роботу Агрономічненської СЗШ І-ІІІст. є гарним стимулом до подальшого вдосконалення роботи по використанню інноваційних фізкультурно-оздоровчих технологій.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.