Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37235509
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
8506
22103
97430
36975102
406033
741627
37235509

Ваш IP: 3.145.50.83
20 квітня 2024 11:57

Спортивне літо - здорові діти

Літній період особливо сприятливий для зміцнення здоров’я дітей, їх повноцінного розвитку, початку загартування дитячого організму, як у в повсякденному житті, так і спеціально організованого. Важливо всесторонньо використати сприятливі для зміцнення здоров’я дітей умови літнього часу і добитися, щоб кожна дитина зміцніла і загартувалася. Успіх літньої роботи визначається перш за все тим, наскільки своєчасно підготувався до неї колектив дошкільного закладу.

Саме тому, під час літньої оздоровчої кампанії, в  дошкільних закладах проводяться різноманітні заходи: заняття на свіжому повітрі, прогулянки, загартовуючі процедури (обливання ніг водою, сонячні ванни), ігри, розваги, піші переходи. Особливу увагу вихователі приділяють роботі з батьками по оздоровленню дітей вдома, надають консультації та рекомендації. Батьки часті гості в закладі. Вони беруть активну участь у розвагах та святах.

Нещодавно на базі дошкільного навчального закладу «Лісова казка» с. Писарівка (завідувач Майя Власюк) проведено спортивно розважальну розвагу. Вихованці садочка «Лісова казка» відправились до морської подорожі «У пошуках скарбів». Дошкільнята, одягнені в одяг моряків,  брали участь у різноманітних конкурсах, іграх, естафетах, танцювали, разом з батьками, радо долали перешкоди, грали в ігри, співали пісні, відгадували загадки.

На святі було вдало поєднано спортивні забави із сучасними таночками та пісням, влаштовано незабутню мандрівку.

Творчий колектив ДНЗ «Лісова казка», який веде до цікавих ідей завідуюча закладом Майя Андріївна, створюють всі умови, щоб дітям було комфортно, затишно і завжди цікаво в садочку.

На святі побували: Дмитро Науменко, голова Писарівської сільської ради (варто відмітити, що колективу дошкільного навчального закладу «Лісова казка» с. Писарівка дуже важливо мати такого постійного, дружнього, надійного партнера), а також, Родіон Юсумбелі, очільник спортивної галузі району. Отож, надана допомога, підтримка та розуміння дорослих чоловіків, про те, що у малечі повинно бути щасливе дитинство, а турбота про дітей – обов’язок дорослих, – справжній подарунок.

Адже, здоров'я - це найважливіше, що є в житті людини.

Кожного дня, зігріваючи любов’ю і теплом кожне дитяче серце, об’єднуючи  зусилля заради майбутнього, працівники дошкільних закладів намагаються зростити своїх вихованців достойними людьми які неодмінно стануть гордістю країни.

«Нам хочеться бачити своїх дітей гарними, щасливими, успішними, але, мабуть, не помилимося, коли скажемо, що кожен із батьків мріє, щоб його дитина була насамперед здоровою, тому девізом нашої роботи з дітьми влітку є «Спортивне літо - здорові діти». Сподіваємось, що свіжі соки та фрукти сприятимуть підвищенню дитячого апетиту та гарного настрою, а цікаві свята та розваги викличуть у дітей позитивні емоції», – наголосила Майя Власюк, завідувач дошкільного навчального закладу «Лісова казка» с. Писарівка.

«Діти – це світлі промінчики надії для батьків, в яких вони бачать здійснення своїх мрій і сподівань. Вони – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від дорослих залежить,  яким буде становлення цих дітей, як складеться їхня доля. Пам’ятати про це дорослі повинні не тільки в свято,  а й повсякчас. Тому сьогодні першочерговим завданням дошкільного навчального закладу є забезпечення належних умов для того, щоб кожна дитина росла здоровою і щасливою, мала можливість розвити свої інтереси та здібності, отримала належну освіту та виховання», – вважає Світлана Коваль, методист комунальної установи «Вінницького районного методичного центру закладів освіти» Вінницької районної ради.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.