Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37200438
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
15393
15077
62359
36975102
370962
741627
37200438

Ваш IP: 3.15.141.216
18 квітня 2024 19:21

Святкували День села в Мізяківських Хуторах

Мізяківські Хутори  славиться не  тільки  працьовитими  людьми,  але людьми, які    продовжують   традиції  української  культури.  На  святі  були представлені  роботи   умільця народного  промислу , майстра художньої вишивки  Івана Гріщенка. У фойє сільського будинку культури розмістилась ярмарка смаколиків  «Хуторянські гостини»  за участю вихованців, учителів та батьків  КЗ «Мізяківсько-Хутірський НВК: ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ ».

На свято завітали, окрім жителів територіальної громади, її очільника Василя Короля й почесні гості: голова районної державної адміністрації Михайло Демченко, голова районної ради Сергій Сітарський, генеральний директор, директор ВК «СПРАВА» Олександр Кошелєв, Анатолій Баранов.

Односельців привітав сільський голова Василь Король: «Життя селянина проходить у постійних турботах і важкій праці. Часу на відпочинок практично не залишається. Але в нашому селі Мізяківські Хутори  є такий день, коли можна відволіктися від щоденних клопотів, поспілкуватися з друзями, розважитися. Це день нашого села. Тож бажаю, щоб вам вистачило заряду енергії, отриманої під час святкування, на весь рік».

Керівники району привітали мешканців села з Різдвом Пресвятої Богородиці та з Днем села. Вони побажали усім добра, щастя, здоров'я, радості їхнім близьким і рідним, віри у майбутнє, яке неодмінно буде світлим та заможні­шим, трудової наснаги і заслуженої вдячності від земля­ків. Вони висловили вдячність головному спонсору свята Виробничій компанії «Справа» за те,  що всіляко підтримує село.

«Я щиро радий сьогодні бути тут і розділити радість вашого свята. Мізяківські Хутори – мальовниче село, але найбільшою його окрасою є люди.

Кожен з нас творить історію нашого населеного пункту, і той, хто дорожить своєю маленькою батьківщиною, бажає їй процвітання, чесно і добросовісно виконує свої обов’язки, по праву заслуговує називатися сином України. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої родини», - сказав у вітальному слові Михайло Демченко.

Сільською радою були нагороджені кращі жителі села грамотами та грошовими винагородами.

Біля будинку культури в парку відпочинку розгорнулось батутове містечко, де дітлахи могли розважатись, смакувати солодкою ватою.

Гарний настрій глядачам подарували місцеві аматорські колективи та  фольклорний колектив «Заграй» Сосонського будинку культури.

Головною родзинкою святкування стала лотерея, де розігрувалося безліч призів: пилосос, електрична духовка, соковижималка, мультиварка, праски та ще багато інших,  а супер-приз - пральна машинка автомат.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.