Пошук по сайту

Архів новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
36739444
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
4977
27120
113260
36455495
649261
828250
36739444

Ваш IP: 35.173.233.176
29 березня 2024 04:37

Михайло Демченко привітав жителів села Бохоники з потрійним святом

На свято до бохонян завітали голова районної державної адміністрації Михайло Демченко, голова районної ради Сергій Сітарський, Народний депутат України Олександр Домбровський,  його помічник Олександр Козяр, депутат обласної ради Олександр Масленніков, ректор Вінницького національного аграрного університету Віктор Мазур, Широкогрибельський сільський голова Андрій Фостик, в.о. старости Ксаверівки і Лисогора Якушинецької ОТГ Олег Грузевич та жителі села.

Бохоницький сільський голова Ігор  Савчук звертаючись до присутніх сказав, що за свої роки село багато чого пережило, але воно розбудовувалось і продовжує розвиватись. Люди одружувались, народжували та ростили дітей. Він  мовив, що село багате на працьовитих і талановитих людей. Привітав всіх зі святом Покрови, Дня захисника України та Днем села.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Михайло Демченко: «Доброго дня, шановні жителі та гості села. Вітаю усіх з святом Покрови та Днем села. Нехай Господь Бог надихає вас на всі добрі справи і допомагає в усіх починаннях. Нехай село живе, процвітає, розвивається на благо Подільського краю». Михайло Демченко також привітав усіх захисників нашої держави, учасників антитерористичної операції, волонтерів АТО з Днем захисника України. Побажав їм добра, здоров’я, сімейного благополуччя та мирного неба над головою.

До вітальних слів долучились голова районної ради Сергій Сітарський та депутат обласної ради Олександр Масленніков.

На свято в Бохоники Олександр Домбровський приїхав з подарунками: на його запрошення із потужним зарядом української козацької енергії на сцені виступив ансамбль «Водограй».  

Тут дуже добрі й щирі люди, - говорить Народний депутат України Олександр Домбровський. - Вражений тим, що побачив: концерт дуже теплий і красивий. Головними його учасниками були діти, а якщо на сцені багато дітей, це означає, що багато дітей в селі, а це значить, що село живе.

Надзвичайно талановита та здібна десятикласниця місцевої школи Дарина Мудрик, яка пересувається на інвалідному візку отримала від Народного депутат найновішу версію «Apple iPad».

Присутні мали змогу насолодитись дивовижними малюнками на піску, які відтворив Сергій Магденко.  Також до уваги глядачів було представлено традиційне вбрання українців Східного Поділля кінця ХІХ – ХХ ст. На сцені студенти Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського демонстрували одяг з різними техніками вишивання, головні убори та взуття.

Святкування продовжилось лотереєю біля будинку культури. Односельчани немов дружньою родиною, спілкувались, частували смачною кашею та ділились приємними враженнями від концертної програми.

Свято вдалося, люди отримали масу задоволення та заряд позитивної енергії на цілий рік.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.