Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37168888
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
14889
15920
30809
36975102
339412
741627
37168888

Ваш IP: 18.222.67.251
16 квітня 2024 21:14

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 23 травня 2018 року №357 "Про районну Комісію з питань надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних..."

РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

                            

від 23 травня 2018 року №357

 

Про районну Комісію з питань  надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа

 

Відповідно до статей 6, 39, 41, 34 «Про місцеві державні адміністрації»,  постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа» (зі змінами):

  1. Затвердити склад районної Комісії з питань надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних , та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа, та Положення про неї, що додаються.
  2. Контроль за виконання цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова  районної державної

            адміністрації                                                                    М.І.ДЕМЧЕНКО       

                                                       

 

 

 

 

 

                                                                                            ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови районної

                                                                   державної адміністрації

                                                                                 від 23.05.2018року  № 357

 

СКЛАД

районної комісії з питань розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа

 

ДЕМЧЕНКО

Михайло Іванович

голова районної державної адміністрації, голова Комісії

 

БЕГУС

Олег Михайлович

 

заступник голови районної державної адміністрації, заступник голови Комісії

 

КУЧЕР

Юлія Вікторівна

 

 

начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації, секретар Комісії

БОНДАР

Лариса Іванівна

директор Вінницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 

ТОМУСЯК

Світлана Михайлівна

 

МИКИТЮК

Лариса Василівна

 

начальник відділу освіти районної державної адміністрації

 

начальник фінансового управління районної державної адміністрації

 

РУДИЙ

Володимир Степанович

начальник відділу містобудування та архітектури районної державної адміністрації

 

ФОРОСТЯНА

Ольга Миколаївна

 

 

начальник юридичного відділу апарату районної державної адміністрації

 

ХОДАЦЬКА                                   Надія Петрівна        

                     

начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації                                                 

ЩЕРБАНЬ                                   

Валерій Михайлович

 

заступник головного лікаря з питань охорони материнства Вінницької центральної районної клінічної лікарні  (за згодою)                               

__________________________________________

 

                                                                                             ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови районної

                                                                    державної адміністрації

                                                                                від 23.05.2018року  № 357

 

ПОЛОЖЕННЯ

Про районну Комісію з питань розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом

дітей-сиріт, осіб з їх числа

 

  1. Комісія з питань розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа (далі-Комісія) є консультативно-дорадчим органом районної державної адміністрації, який утворюється на період дії Субвенції.
  2. У своїй діяльності Комісія керується Конституцією і законами України, указами Президента України та постанови Верховної Ради України, актами Кабінету Міністрів України, нормативно-правовими актами Міністерства юстиції України та іншими нормативно-правовими актами, розпорядженнями голови районної державної адміністрації, рішеннями Комісії, а також цим Положенням.
  3. Склад комісії затверджується розпорядженням голови районної державної адміністрації , до якого входять працівники структурних підрозділів райдержадміністрації з питань соціального захисту населення, фінансів, освіти, житлово-комунального господарства, юридичної служби апарату районної державної адміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Головою Комісії є голова районної державної адміністрації. Заступником голови Комісії  - заступник голови районної державної адміністрації.

  1. Секретар Комісії за рішенням її голови забезпечує скликання засідань Комісії, складає протоколи. Доводить до відома структурних підрозділів районної державної адміністрації та окремих осіб рішення Комісії, веде документацію.
  2. Організаційною формою роботи Комісії є засідання, які проводяться за необхідністю, рішення про проведення засідання приймає голова Комісії, а в разі його відсутності-заступник голови.

На засідання Комісії можуть запрошуватися керівники структурних підрозділу районної державної адміністрації,голови сільських та селищних рад та об’єднаних територіальних громад, громадських організацій.

  1. Основними завданнями Комісії є:

1) визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано Субвенцію;

2) проведення в межах компетенції аналітичної, інформаційно-роз’яснювальної та консультативної роботи щодо вирішення питань розподілу Субвенції;

3) розгляд пропозицій з урахуванням вимог законодавства і подання їх на затвердження голови районної державної адміністрації;

4) вивчення та проведення оцінки матеріалів, які будуть передані на затвердження голові районної державної адміністрації.

  1. Для виконання покладених на Комісію завдань їй надається право:

1) отримувати в установленому порядку від структурних підрозділів необхідну інформацію з питань, що належать до її компетенції;

2) одержувати пропозиції, необхідні для роботи комісії;

3) запрошувати на засідання, як консультантів та експертів, фахівців структурних підрозділів районної державної адміністрації;

4) надавати методичну та практичну допомогу в межах компетенції;

5) інформувати керівництво районної державної адміністрації з питань, що входять до компетенції Комісії.

  1. Усі питання, які вирішує Комісія, розглядаються в порядку черговості надходження документів до Комісії.
  2. Комісія розглядає пропозиції і документи, подані відповідно до Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 (зі змінами) і приймає рішення стосовно розподілу коштів Субвенції за напрямами бюджетами, районними бюджетами та бюджетами сільських, селищних, рад  що створюються згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, яке оформляється протоколом і підписується всіма членами Комісії, та подає його на затвердження голові районної державної адміністрації.
  3. Засідання Комісії проводиться і вважається правомочним, якщо на ньому присутні не менш як дві третини складу її членів.
  4. Рішення Комісії приймається більшістю голосів присутніх на засіданні членів Комісії. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні. Рішення оформляється протоколом, який підписується всіма присутніми на засіданні членами Комісії, головою Комісії (у разі його відсутності-заступником голови) та секретарем. За відсутності секретаря на засіданні за дорученням голови його функції виконує інший член Комісії.

Рішення набирає чинності з дня затвердження протоколу засідання Комісії головою райдержадміністрації.  

_______________________________

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.