Пошук по сайту

Архів новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
37629805
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
4871
21177
4871
37431361
149704
650625
37629805

Ваш IP: 3.17.203.68
06 травня 2024 12:32

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 09 серпня 2019 року № 243 "Про утворення районної комісії з питань використання у 2019 році субвенції"

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

09.08. 2019 року                м. Вінниця                         № 243

Про утворення районної комісії з питань використання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

 Відповідно до статей 6, 23, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 7 Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 616), на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 08 серпня 2019 року № 602 «Про утворення обласної комісії з питань розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа», враховуючи  лист  Міністерства соціальної політики України від 29.07.2019 року № 341/0/221-19/57 «Про постанову Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 №616»:

  1. Утворити районну комісію з питань використання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (далі – районна комісія), у складі згідно з додатком та затвердити Положення про неї, що додається.
  2. Службі у справах дітей райдержадміністрації (М.Борсук) надати на розгляд районної комісії список дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 16 до 18 років, що не забезпечені житлом та перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на соціальному квартирному обліку.
  3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови районної державної адміністрації від 23 травня 2018 року №357 «Про районну Комісію з питань надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа».
  4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Бегуса О.М.

 

        

Голова районної державної

          адміністрації                                                                      М.ДЕМЧЕНКО

 

ДОДАТОК

                                                                                до  розпорядження голови районної

                                                                                державної адміністрації

                                                                                від 09.08.2019 року № 243

 

СКЛАД

районної комісії з  питань використання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

БЕГУС

Олег Михайлович

БОРСУК

Мирослав Віталійович

ХОДАЦЬКА

Надія Петрівна

БЛОШЕНКІНА

Марія Павлівна

КОБЕЛЬСЬКИЙ

Дмитро Володимирович

ВОЙТЮК

Наталія Станіславівна

ДРАГОМАРЕЦЬКА

Інна Миколаївна

ЗАКРЕВСЬКА

Тетяна Петрівна

МЕЛЬНИК

Олександр Володимирович

МИКИТЮК

Лариса Василівна

ПАРФЕНЮК

Юрій Іванович

РУДИЙ

Володимир Степанович

СКОРБАЧ

Ольга Павлівна

ТОМУСЯК

Світлана Михайлівна

-заступник    голови    районної    державної адміністрації – голова районної комісії

- начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації – заступник голови районної комісії

- начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації – заступник голови районної комісії

- завідувач сектору правового забезпечення управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації – секретар районної комісії

-  головний спеціаліст служби у справах дітей районної державної адміністрації

- завідувач сектором молодіжної, сімейної, дитячої та гендерної політики управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації

-  начальник фінансово-господарського відділу – головний бухгалтер управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації

-  депутат районної ради 7 скликання, голова постійної комісії з питань освіти, культури, духовного відродження, сім’ї,  молоді, соціального захисту населення та охорони здоров’я (за згодою)

-  голова Громадської ради при районній державній адміністрації (за згодою)

-  начальник фінансового управління районної державної адміністрації

-  депутат районної ради 7 скликання, голова бюджетної комісії при Вінницькій районній раді (за згодою)

-  начальник відділу містобудування і архітектури районної державної адміністрації

-  начальник управління економіки районної державної адміністрації

-  начальник відділу освіти районної державної адміністрації

ФОРОСТЯНА

Ольга Миколаївна

-  начальник юридичного відділу апарату районної державної адміністрації

 

Начальник управління праці та

соціального захисту населення

районної державної адміністрації                                                    Н.Ходацька

 

 ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                розпорядження голови районної

                                                                                державної адміністрації

                                                                                від 09.08.2019 року № 243

ПОЛОЖЕННЯ

про районну комісію з питань використання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

  1. Районна комісія з питань розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківcького піклування, осіб з їх числа (далі – районна комісія) є консультативно-дорадчим органом райдержадміністрації.
  2. У своїй діяльності районна комісія керується Конституцією і законами України, указами Президента України та постановами Верховної Ради України, актами Кабінету Міністрів України, нормативно-правовими актами Міністерства юстиції України та іншими нормативно-правовими актами, розпорядженнями голови облдержадміністрації, розпорядженням голови райдержадміністрації, рішеннями обласної та районної комісії, а також цим Положенням.
  3. Склад районної комісії затверджується розпорядженням голови райдержадміністрації, до якого входять представники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, фінансів, освіти, містобудування та архітектури, юридичної служби, уповноваженого представника громадськості та інших установ (за згодою).

Головою районної комісії є заступник голови райдержадміністрації, заступниками голови районної комісії – начальник служби у справах дітей райдержадміністрації та начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації.

  1. Секретар районної комісії за рішенням її голови забезпечує скликання засідань комісії, забезпечує зберігання усіх матеріалів і документів роботи Комісії.
  2. Організаційною формою роботи районної комісії є засідання, які проводяться за необхідністю, рішення про проведення засідання приймає голова районної комісії, а в разі його відсутності - заступник голови.

На засідання районної комісії можуть запрошуватися представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій.

  1. До повноважень районної комісії належить:
  • формування потреби щодо спрямування субвенції за напрямами, передбаченими пунктом 4 Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 616);
  • перевірка наявності документів про перебування дитини на квартирному обліку;
  • перевірка наявності у дитини майнових прав на нерухоме майно або відчуження такого майна протягом останніх п’яти років;
  • з’ясування можливості /неможливості вселення дитини у приміщення, що зберігалося за нею;
  • перевірка наявності рецензованого звіту про оцінку майна (акта оцінки майна), складеного відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;
  • визначення дитини, якій буде придбано житло або призначено грошову компенсацію.
  1. Для виконання покладених на районну комісію повноважень їй надається право:
  • отримувати в установленому порядку від структурних підрозділів місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій необхідну інформацію з питань, що належать до її компетенції;
  • запрошувати на засідання, як консультантів та експертів, фахівців структурних підрозділів райдержадміністрації;
  • надавати методичну та практичну допомогу в межах компетенції;
  • Інформувати керівництво райдержадміністрації з питань, що входять до компетенції районної комісії;
  • одержувати пропозиції, необхідні для роботи комісії.
  1. Усі питання, які вирішує районна комісія, розглядаються в порядку черговості надходження документів.
  2. Засідання районної комісії проводиться і вважається правоможним, якщо на ньому присутні більшість складу її членів.
  3. Районна комісія розглядає пропозиції і документи, подані відповідно до Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 616), і приймає рішення, яке оформлюється протоколом і підписується всіма членами районної комісії, та надсилає розпоряднику субвенції за місцевими бюджетами вищого рівня, визначеному пунктом 3 зазначеного порядку;
  4. Рішення районної комісії приймається більшістю голосів присутніх на засіданні членів районної комісії.  За відсутності секретаря на засіданні за дорученням голови його функції виконує інший член комісії.

 

 

                            _________________________________

 

 

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.