Пошук по сайту

Архів новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
36742805
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
8338
27120
116621
36455495
652622
828250
36742805

Ваш IP: 18.232.185.167
29 березня 2024 07:49

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 12 грудня 2019 року № 408 "Про створення комісії по визначенню збитків, що відшкодовуються власникам землі та землекористувачам, фізичними та юридичними особами на території Пултівецької сільської ради..."

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від  12.12. 2019 року                       Вінниця                                №408

Про призначення опікуна над дитиною позбавленою батьківського піклування, ___________________, _______ року народження

Відповідно до статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 55, 56 Цивільного кодексу України, статті 4 Закону України  «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», статей 1, 3, 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Указу Президента України від 5 травня 2008 року №411/2008 «Про заходи щодо забезпечення захисту прав і законних інтересів дітей», на виконання пунктів 41-44 постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), враховуючи заяву ______________________ від 10.12.2019 року, рішення Комісії з питань захисту прав дитини при Вінницькій районній державній адміністрації від 11.12.2019 року №134, з метою гарантії державної підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток:

1.Призначити ______________________, _______ року народження (паспорт: серія __ № _______, виданий Вінницьким РВ УМВСУкраїни у Вінницькій області 29.06.2005 року), що проживає за адресою: вул. _________, буд._, кв._,  с. Медвеже Вушко, Вінницького району Вінницької області, опікуном над дитиною позбавленою батьківського піклування, ____________________, ______ року народження (свідоцтво про народження: серія ___ № _______, видане 24 травня 2006 року виконкомом Майданської сільської ради Вінницького району).

2.Зобов’язати __________________ вживати  заходів  щодо захисту цивільних прав, інтересів дитини та дбати про збереження,використання майна підопічного, ____________________, _______ року народження.

3.Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний, психічний, духовний та моральний розвиток дитини, ____________________, ______ року народження, та дотримання принципу конфіденційності інформації щодо дитини на опікуна, _____________________.

4.Опікуну,____________________, подавати службі у справах дітей районної державної адміністрації, двічі на рік довідку про проходження ___________________ , медичних оглядів та щорічно до 20 грудня звіт про утримання і розвиток дитини позбавленої батьківського піклування.

5.Службі у справах дітей районної державної адміністрації (Борсук М.В.):

5.1.Забезпечити передачу необхідних документів на дитину у відповідності до чинного законодавства опікуну,_____________________.

5.2.Здійснювати постійний контроль за умовами проживання та виховання дитини у сім’ї опікуна.

5.3.Щорічно, у встановлені законодавством України терміни, готувати звіт про стан утримання і розвитку дитини у сім’ї  опікуна, _______________________.

5.4.Ініціювати клопотання до органу опіки та піклування виконавчого комітету Медвежо-Вушківської сільської ради про постановку на квартирний облік дитини позбавленої батьківського піклування, ______________________, ______ року народження, у відповідності до чинного законодавства України.

6.Комунальному некомерційному підприємству «Вінницький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Вінницької районної ради (Пасічник В.В.):

 6.1.Закріпити за дитиною позбавленою батьківського піклування, _________________, _____ року народження, сімейного лікаря з метою контролю за станом здоров’я та розвитком дитини.

6.2.Забезпечити проходження двічі на рік дитиною медичного огляду та здійснення диспансерного нагляду за нею.

6.3.Щорічно до 20 грудня подавати службі у справах дітей районної державної адміністрації звіт про стан здоров’я дитини, дотримання опікуном рекомендацій лікаря.

7.Управлінню праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації  (Ходацька Н.П.):

7.1.Забезпечити призначення та виплату державної соціальної допомоги на дитину відповідно до Порядку призначення і виплати державної соціальної

допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за

принципом «гроші ходять за дитиною» та інших виплат,у межах видатків, передбачених у державному бюджеті;

7.2.Щорічно до 20 грудня подавати службі у справах дітей районної державної адміністрації звіт про виплату державної соціальної допомоги на дитину.

7.3.Забезпечити щорічне безкоштовне оздоровлення дитини у дитячих оздоровчих закладах.

8.Відділу освіти районної державної адміністрації (Томусяк С.М.):

8.1.Забезпечити право дитини, ______________________, _____ року народження,  на здобуття середньої освіти та вільний доступ до всіх видів освітніх послуг.

8.2.Щорічно до 20 грудня подавати службі у справах дітей районної державної адміністрації звіт про рівень розвитку та знань ____________________,  ______ року народження, наявність необхідного дитячого інвентаря, що відповідає віку дитини, систематичність відвідування, своєчасність і якість виконання завдань, відвідування гуртків, секцій, позашкільних заходів, участь піклувальника у навчанні та вихованні дитини.

9.Вінницькому районному відділенню поліції Вінницького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області (Яворський О.Л.):

9.1.Забезпечити проведення комплексу заходів направлених на профілактику та запобігання правопорушень дитиною, яка влаштована у сім’ю опікуна.

9.2.Щорічно до 20 грудня подавати службі у справах дітей районної державної адміністрації звіт про відсутність (наявність) проявів асоціальної поведінки з боку дитини, яка виховується в сім’ї опікуна.

10.Фінансовому управлінню районної державної адміністрації (Микитюк Л.В.) забезпечити фінансування витрат на виплату державної соціальної допомоги на дитину, відповідно та в порядку вимог норм чинного законодавства.

11.Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Заступник голови районної

державної адміністрації                                                                Олег БЕГУС

 

 

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.