Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37170318
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
350
15969
32239
36975102
340842
741627
37170318

Ваш IP: 3.17.28.48
17 квітня 2024 00:33

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 27 серпня 2019 року № 269 "Про проведення приписки громадян 2003 року народження до призовної дільниці Вінницького району в січні-березні 2020 року"

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

27.08. 2019 року                       м.Вінниця                       № 269

Про проведення приписки громадян 2003 року народження до призовної дільниці Вінницького району в січні-березні 2020 року

Відповідно до статей 27, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, глави 3 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, на виконання вимог листа голови Вінницької обласної державної адміністрації від 16.07.2019 року № 01.01-61/4327 «Щодо проведення   приписки громадян України 2003 року народження до призовних дільниць районних (міських) військових комісаріатів в січні-березні 2020 року» та з метою взяття громадян України чоловічої статі 2003 року народження на військовий облік, вивчення наявних призовних ресурсів, проведення своєчасної і якісної приписки громадян України, які проживають на території району, до призовної дільниці Вінницького району:

  1. Затвердити основний і резервний склад районної комісії з питань приписки громадян України до призовної дільниці Вінницького районного військового комісаріату ( далі - Районна комісія), що додається.
  2. Голові Районної комісії військовому комісару Вінницького районного військового комісаріату Іванову С.С.:

      2.1.Організувати та забезпечити роботу районної комісії з питань приписки у період з 02 січня по 31 березня 2020 року на базі КНП «Вінницька    центральна     районна   клінічна    лікарня» Вінницької районної ради.                        

      2.2. Своєчасно та якісно провести необхідні заходи, пов’язані з підготовкою та проведенням приписки.

      2.3. Медичний огляд юнаків, які підлягають приписці, провести всіма лікарями-спеціалістами згідно Положення про військово-лікарську експертизу та медичний огляд у Збройних Силах України, яке затверджене наказом Міністра оборони від 14.08.2008 р. № 402 (зі змінами).

      2.4. Забезпечити 100% охоплення припискою до призовної дільниці юнаків 2003 року народження. Відносно громадян, які у встановлені строки залишилися,   за будь-яких обставин, не приписаними до призовної дільниці, по завершенню приписки на протязі року вжити всіх необхідних заходів з їх розшуку та охопленню припискою.

  1. Головним лікарям:  КНП «Вінницька    центральна     районна   клінічна    лікарня» Вінницької районної ради Кривов’язу О.Л. та КНП «Вінницький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Вінницької районної ради Пасічнику В.В.:

      3.1. Утворити до 15 грудня 2019 року відповідним наказом медичну комісію, для організації медичного огляду юнаків і визначення ступеня придатності їх до військової служби, в яку залучити досвідчених лікарів-фахівців, що володіють методикою військово-лікарської експертизи, та необхідну кількість медичних сестер. Роботу комісії організувати згідно графіку Вінницького РВК.

      3.2. Зобов’язати лікаря - члена медичної комісії, який організує роботу медичного персоналу з медичного огляду  юнаків, що підлягають приписці, щодня перевіряти повноту записів та висновків лікарів про придатність призовників до військової служби, потребу в проведенні додаткового медичного обстеження та обгрунтованість встановленого діагнозу, аналізувати результати медичного огляду призовників і після закінчення роботи комісії з питань приписки брати участь у складанні звіту про результати приписки та списки осіб, які потребують лікування та медичного огляду.

      3.3. Надати до 15 грудня 2019 року в комісію з питань приписки медичні картки амбулаторного хворого з вкладними листами до них, списки осіб, які перебувають на диспансерному обліку з приводу нервово-психічних захворювань, туберкульозу, венеричних захворювань, захворювань шкіри, трахоми, хронічних захворювань внутрішніх органів, кісток, м’язів та інших захворювань, виписки з історії хвороби, данні лікарського обстеження та диспансерного   нагляду, що характеризують стан  здоров’я громадян 2003 р.н., списки лікувально-профілактичних закладів, до яких будуть прикріплені для огляду і лікування юнаки допризовного віку, котрі потребують спеціального (амбулаторного) огляду і лікування.

      3.4. Згідно графіку військового комісаріату провести безкоштовне рентгенологічне (флюорографічне) та лабораторне обстеження органів грудної клітини, аналіз крові і сечі, ЕКГ та інші необхідні обстеження громадян, що підлягають приписці. Визначити їм групу та резус крові. Дані занести до вкладного листка медичної карти амбулаторного хворого (форма №025-1/0) напередодні проходження медичної комісії.

      3.5. Прикріпити призовників, яких визнано такими, що потребують обстеження, лікування до лікувально-профілактичних та лікувальних закладів. Забезпечити першочергове обстеження лікарями КНП «Вінницька    центральна     районна   клінічна    лікарня» Вінницької районної ради юнаків, які направлені на додаткове медичне обстеження при наявності у них направлення військового комісаріату,  з   обов’язковим заповненням  “Акту  обстеження  стану   здоров’япризовника” та виписки епікризу в амбулаторну картку.

      3.6. Забезпечити медичну комісію медико-санітарним майном, медичними інструментами та оснащення лікарських кабінетів призовної дільниці. 

  1. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації (Микитюк Л.В.) здійснити фінансування Вінницького районного військового комісаріату та КНП «Вінницька центральна     районна   клінічна    лікарня» Вінницької районної ради на заходи, пов’язані з проведенням приписки громадян України, у межах згідно кошторису та у відповідності до «Районної програми військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях на 2013-2020 роки» (додаток).

      5.Сільським та селищним головам, головам об’єднаних територіальних громад:

 5.1. Забезпечити організований збір на громадян України чоловічої статі 2003 року народження необхідних документів, для приписки їх до призовної дільниці і оформлення особових справ та до 01 грудня 2019 року передати їх у Вінницький районний військовий комісаріат.

 5.2. Провести оповіщення громадян України чоловічої статі 2003 року народження повістками по місцю  проживання.

      5.3. Згідно графіку військового комісаріату здійснити своєчасну та організовану доставку юнаків, які підлягають приписці, на призовну дільницю для проходження медичної комісії на чолі з начальником військово-облікового столу (секретарем), медичними працівниками.

      5.4. Забезпечити явку начальників військово-облікових столів (секретарів сільських рад) 19 грудня 2019 року на інструкторсько–методичне заняття до Вінницького районного військового комісаріату.

 5.5.  В березні - квітні 2020 року провести остаточну звірку облікових даних на громадян, які пройшли приписку.

  1. Начальнику управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Ходацькій Н.П. до 16 грудня 2019 року подати у Вінницький районний військовий комісаріат списки громадян України чоловічої статі 2003 року народження, які визначені інвалідами.
  2. Начальнику відділу освіти районної державної адміністрації Томусяк С.М.:

      7.1. Скласти до 01 грудня 2019 року списки юнаків 2003 року народження, які не мають середньої освіти і не навчаються в навчальних закладах, які дають середню освіту, та надати їх у Вінницький районний військовий комісаріат. З метою підвищення освітнього рівня цих юнаків закріпити їх за загальноосвітніми (вечірніми) школами для набуття середньої освіти. До призову у Збройні Сили України забезпечити їх навчання обсязі навчальної програми повної середньої освіти та вивчення державної мови.                                                                                                                                          

     7.2. Зобов’язати директорів навчальних закладів району забезпечити своєчасне  прибуття  юнаків,  які   підлягають  приписці до призовної  дільниці в термін вказаний їм в персональній повістці.

      7.3. Направляти на період роботи комісії по приписці у відповідності до затвердженого графіку Вінницьким районним військовим комісаріатом психологів шкіл для проведення професійно-психологічного відбору юнаків 2003 року народження.

  1. Начальнику Вінницького районного відділення поліції Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області підполковнику поліції Яворському О.Л.:

 8.1. Надати до 01 грудня 2019 року у Вінницький районний військовий комісаріат списки юнаків 2003 року народження, які притягувались до кримінальної відповідальності, знаходяться під слідством, судом, викликались в органи внутрішніх справ за антисуспільну поведінку, зловживання алкоголем чи наркотичними речовинами.

      8.2. Проводити розшук осіб, які ухиляються від приписки, їх затримку і організувати їх доставку на комісію згідно поіменних списків військового комісаріату.

  1. Відповідальність за виконання цього розпорядження покласти на військового комісара Вінницького районного військового комісаріату полковника Іванова С.С.
  2. Контроль за виконання цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова районної державної

            адміністрації                                                                         М.ДЕМЧЕНКО

 

Додаток 

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.