Пошук по сайту

Архів новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
36738523
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
4056
27120
112339
36455495
648340
828250
36738523

Ваш IP: 18.234.55.154
29 березня 2024 03:24

Здоровий спосіб життя – це наш вибір

«Приміщення було побудоване ще за радянських часів і належало тоді виправному закладу та вже із 2000 року не використовувалось за призначенням, - розповідає очільниця громади Таїсія Короленко. - У 2015 році селищна рада вирішила відновити залу. Коштом нашого місцевого бюджету було зроблено капітальний ремонт: покрівлі, підлоги, замінено вікна та систему опалення, внутрішніх приміщень зали та підвалу, облаштовано тренерську та  душову кімнати, вбиральню. На ці роботи було витрачено більш ніж півтора мільйони гривень. Також завдяки сприянню голови Вінницької обласної державної адміністрації Валерія Коровія, із держбюджету минулоріч було виділено кошти на утеплення та фарбування приміщень садочка та спортивної зали. Тож зовні і всередині спортивна зала повністю оновлена. Відновлений комплекс має всі умови для занять різними видами спорту. Маю надію, що віднині тут народжуватимуться нові рекорди. У селищі проживає більше півтори тисячі хлопчиків та дівчаток віком до 15 років. Тож відтепер вони матимуть гідні умови для занять спортом. В нас в штаті є інструктор зі спорту Ігор Медведський, відтепер він буде керувати та узгоджувати із селищною радою графіки занять гуртків. Також матимуть можливість тут займатись вихованці КЗ «ДЮСШ Десна» Вінницької районної ради.

На урочисте відкриття зібралось чимало люду, здебільшого спрагла до занять спортом молодь. Також завітали голова Віннницької райдержадміністрації Михайло Демченко із заступником Олегом Бегусом, голова Вінницької районної ради Сергій Сітарський, депутати районної ради Микола Шамалюк та Людмила Мазай, очільник РО ВФСТ «Колос» АПК України Родіон Юсумбелі, директор КЗ «ДЮСШ Десна» Андрій Заводян.

Розпочали захід очільники району та селища традиційним перерізанням стрічки, започаткувавши цим друге життя спортивної зали. Затим Таїсія Короленко вручила ключі від об’єкту інструктору зі спорту Ігорю Медведському, який до речі цього дня святкував свій 50-літній ювілей.

Керівники краю віншували присутніх із знаменною подією у житті селища. Михайло Демченко наголосив: «Вітаю Вас із сьогоднішнім святом, вважаю, що такі кроки є дуже важливі та необхідні для залучення більшої кількості молоді до здорового способу життя. Передав вітання від Валерія Коровія та побажав аби у цій залі народжувались справжні спортсмени, таланти з народу». Подякував очільниці Стрижавської громади за активну життєву позицію та вручив подарунки від районної влади: укомплектований тенісний стіл та баскетбольні м’ячі.

Сергій Сітарський зауважив, що побачивши таку гарну залу одразу з’явилось бажання йти до роздягальні переодягатись та займатись спортом разом із стрижавчанами. «Радію за всіх Вас, особливо за молодь, відтепер вони мають чудові умови для корисного дозвілля, наголосив голова районної ради. – Дякую тим людям які зберегли це приміщення, нікуди не продали, нікому не віддали, протягом того часу поки воно не використовувалось за призначенням. Відтепер у Вас, шановні стрижавчани, є можливість відточувати майстерність у різних видах спорту, тож вітаю і бажаю міцного здоров’я та значних спортивних здобутків».

Затим присутні переглянули концертну програму у якій демонстрували свої таланти і надбання аматори сцени та спорту. Зокрема, дівчатка заворожили глядачів танком «Полум’я життя». Вихованці студії «У-вей» дивували акробатичними номерами та фізичною підготовкою і своїм неповторним танцюючим драконом. Показові виступи продемонстрували юні вихованці футбольного та баскетбольного (призери чемпіонату області) секцій КЗ «ДЮСШ Десна» .

Депутат Вінницької районної ради Микола Шамалюк розповів кореспонденту видання, що у підвальному приміщенні спортивної зали відтепер розміститься секція боксу КЗ «ДЮСШ Десна». Він на громадських засадах допомагає тренувати юних боксерів, позаяк є прихильником цього виду спорту та має власний досвід занять ним. «Отримавши це приміщення, коштом районного бюджету облаштуємо залу необхідним інвентарем: дзеркальна стіна, мати, боксерські груші, встановимо справжній ринг, тощо. Я радий за своїх юних земляків, відтепер вони займатимуться улюбленим видом спорту в гарних умовах».

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.