Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37343566
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
19818
30746
84885
37138079
514090
741627
37343566

Ваш IP: 3.144.36.141
25 квітня 2024 17:13

Обираємо здоров’я

Тому на першому плані – як спортивна основа, так і пропаганда сімейних цінностей. Зі свого боку організатори постаралися, щоб учасникам змагань було весело виборювати звання найспортивнішої сім’ї. Єдиною проблемою, що стала на заваді веселому святу була погана організація команд на місцях. Як зауважив очільник ВРО ВФСТ «Колос» АПК України Родіон Юсумбелі: «Всім головам сільських та селищних рад були надіслані запрошення для родин, але, на жаль, вони поставилися до цього недобросовісно. В нас працює 5 інструкторів по спорту в різних селах, але вони також не потрудились, не знайшли часу аби організувати декілька родин для участі у заході, хоча це їх безпосередній обов’язок. Дуже шкода, адже ми організатори свята, підготувались як годиться, закупили призи, дирекція школи створила гарні умови. Відтак явка учасників була вкрай низька, на свято завітали лише три родини. Але ми вирішили не відкладати захід, адже родини вже налаштувались, відклали свої справи, тож «Тато, мама, я – спортивна сім’я» - відбулось».

Радо зустрічали гостей на порозі школи директор закладу Олена Щербань та його колектив. На дійство завітали очільники ВРО ВФСТ «Колос» АПК України Родіон Юсумбелі, ВРО Профспілки працівників освіти Михайло П'ятак, методист ВРМЦЗО Василь Столяренко, представники відділу освіти Ліна Курінна та управління праці та соціального населення Наталія Войтюк.

Тож у змаганнях взяли участь 3 родини: Вишенвські - в їх команді був найменший учасник Володимир віком 1 рік 7 місяців (Якушинці), Апанасюки (Бохоники), Мушинські (Якушинці). Тож глядачі поринули з головою у дійство. Діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, долаючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

Гості по черзі привітали учасників змагань подякували за те, що знайшли час та приїхали аби взяти в них участь, побажали міцного здоров’я, здійснення мрій та сподівань, якнайбільше позитивних вражень та звісно перемоги найдостойнішому! Зауважили що своїм прикладом родини-учасниці пропагують здоровий спосіб життя та правильне використання вільного часу у родинному колі.

Перед початком суперництва всі дружно, під жваву музику, виконали веселу розминку. Тож змагання стартували і учасники гайнули здобувати перемоги у веселих конкурсах: стрибки в довжину, перенеси родину, збери тенісні кульки (для дітей), комбінована естафета з м’ячем, дартс (для батьків), попади в кільце (для мам) та інтелектуальна вікторина.

Батьки та діти подарували собі та глядачам хвилини незабутньої радості. Цієї днини сім’ї-учасниці перетворились у один єдиний механізм, що крокував до перемоги підтримуючи один одного. Переможених цього дня не було, адже всі без виключення отримали заряд позитиву.

Відтак за результатами конкурсів перемогу здобула родина Мушинських, II місце – Апанасюків, а III – Вишневських. Учасники заходу отримали кубки та цінні призи, ну, а найголовніше позитивні враження та емоції, що залишаться із ними на все життя.

Джерело: комунальна регіональна газета «Подільська зоря»,

кореспондент Світлана ОСТАПЧУК

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.