Пошук по сайту

Архів новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
36744471
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
10004
27120
118287
36455495
654288
828250
36744471

Ваш IP: 100.26.1.130
29 березня 2024 09:01

Вітали медиків району

Зі святкової сцени лунали слова привітань та вшанування представників медичного фаху від заступника голови районної державної адміністрації Олега Бегуса. «Важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом ви повертаєте людей до повноцінного життя. Сотні й тисячі пацієнтів з глибокою вдячністю згадують ваші корисні поради та лагідні слова, які здатні воскресити віру і надію в людських душах. З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, направляючи всі зусилля на допомогу хворим задля збереження життя і зміцнення здоров’я населення України. І нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею». Побажав працівникам галузі міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани.

До гарних слів привітань приєднався голова районної ради Сергій Сітарський, який відмітив професіоналізм працівників медичної галузі, їх авторитет серед мешканців не тільки району, але й міста та інших районів.

Після вітальних слів керівник апарату райдержадміністрації Олена Орловська зачитала розпорядження голови райдержадміністрації, відповідно до якого керівники району нагородили грамотою районної державної адміністрації та районної ради кращих працівників медичної галузі району.

Гучними оплесками зустріли для привітання головних лікарів Вінницької центральної клінічної лікарня Олександра Кривов’яза та КЗ «Вінницький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Вінницької районної ради Вадима Пасічника. Олександр Кривов’яз привітав своїх колег з професійним святом, подякував за працю, за досягнення, які має районна лікарня. Відмітив досягнення, які має медичний заклад, високу кваліфікацію лікарів, яку велику роботу проведено по ремонту неврологічного та  гінекологічного відділень.  Вадим Пасічник привітав медиків первинної ланки,    відмітив їх нелегку роботу на місцях,

Привітали зі святом та  нагородили  медаллю «Знання, душу, серце - людям» кращих медиків голова  Вінницького обласного об’єднання інвалідів Чорнобиля Проценко В.Я., голова обласної спілки офіцерів силових структур та  інших військових формувань Новак В.Г. та його заступник Бондар А.І.

До привітань приєднались  секретар профільної комісії з освіти та медицини районної ради  Марценюк Л.І. та головний редактор Вінницької регіональної газети «Подільська зоря» Бежнар Ф.І.

Присутніх привітала також голова профкому медичних працівників району Оксана Трухачова. З нагоди свята кращі працівники галузі отримали премії, відзнаки за 25 річну роботу в галузі та за участь у спартакіаді медичних працівників області.

Почесною грамотою Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації було нагороджено Скічка С.В., завідуючого отоларингологічного відділення, та Душкевич М.Т., лікаря-ревматолога поліклінічного відділення Вінницької центральної районної клінічної лікарні.

Протягом святкових урочистостей присутні мали змогу отримати насолоду від виступів провідних, знаних у всьому районі творчих колективів та артистів.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.