Пошук по сайту

Архів новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
36755273
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
20806
27120
129089
36455495
665090
828250
36755273

Ваш IP: 44.198.162.35
29 березня 2024 17:59

Стрижавська «Нива» виграла Суперкубок Вінницького району з футболу

На змаганнях були присутні голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, голова Вінницької райдержадміністрації Михайло Демченко, голова Вінницької районної ради Сергій  Сітарський, голова федерації футболу Вінницького району Олександр Мельник, Медвежевушківський сільський голова Павліна Роздайбіда, депутати районної ради Борис Саюк, Тетяна Закревська, голова районної організації ВФСТ «Колос» АПК України Родіон Юсумбелі, директор «Дослідного господарства «Подільська дослідна станція садівництва НААН України» Микола Неїлик, жителі села та вболівальники.

Традиційно, перед початком фінального поєдинку пролунав Гімн України.

Голова федерації футболу Вінницького району Олександр Мельник подякував сільській раді за активну участь у підготовці стадіону до гри. Побажав  командам удачі та гарної гри.

Матч розпочався доволі активно. Початок першого тайму був за командою з Стрижавки – за рахунок швидких гравців лінії атаки та півзахисту, в першому таймі забила один гол. В перерві між таймами з рахунком 1:0 перемагає футбольна команда «Нива».

Під час перерви футболісти, вболівальники та глядачі мали можливість побачити виступи аматорських творчих колективів районного Будинку культури.

У запеклій боротьбі ФК «Нива» (смт. Стрижавка), все ж таки, здобула перемогу з рахунком 4:0. Команда була нагороджена дипломом за зайняте І місце, «золотими» медалями  та Суперкубком.

Команда ФК «Якушинці» була нагороджена дипломом та «срібними» медалями за зайняте ІІ місце.

Грамотами та медалями були нагороджені головний арбітр матчу Олександр Сидорук та асистенти арбітра Сергій Зарічний, Олександр Кравченко.

За вагомий внесок у розвиток футболу у Вінницькому районі сезону 2016-2017 років був нагороджений грамотою тренер аматорської футбольної команди «Поділля» - Віктор Тарасюк.

Запрошені гості подякували футболістам за те, що вони продемонстрували свою майстерність, командну згуртованість та побажали не зупинятися на досягнутому, і надалі приносити радість перемоги своїм уболівальникам.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Михайло Демченко привітав усіх учасників змагань із завершенням Суперкубка. «Дякую організаторам гри, які зуміли залучити якнайбільше молоді. Дякую усім гравцям та капітанам команд за те, що ви робите великий внесок у розвиток футболу району. Я більш ніж впевнений, що Ви прославляєте свої громади та  надихаєте молодь займатися спортом, - сказав Михайло Демченко. – Від імені голови облдержадміністрації Валерія Коровія та від себе особисто вітаю переможців Суперкубка ФК «Ниву» та ФК «Якушинці», яка приймала участь у фінальних змаганнях Вінницького району. Бажаю всім добра, здоров’я, процвітання, натхнення і гарних успіхів в сезоні 2017-2018 років».

Також до привітань долучились голова районної ради Сергій Сітарський та голова районної організації ВФСТ «Колос» АПК України Родіон Юсумбелі. Вони  подякували організаторам за гарну атмосферу. Зазначили, що серед гравців немає переможених чи переможців. Подякували за гарну гру та побажали успіхів в подальших матчах.

Підсумовуючи футбольні змагання,  можна зробити невеличкий висновок, що футбол покликаний об’єднувати людей та сприяє формуванню здорової нації.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.