Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37329942
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
6194
30746
71261
37138079
500466
741627
37329942

Ваш IP: 18.190.217.134
25 квітня 2024 06:42

Агрономічненська школа відзначила ювілей

Як і годиться, після вступних привітальних слів ведучих, заступника директора з виховної роботи Ж.В.Лавренюк та вчителя трудового навчання М.А.Мошнякова, захід стартував виконанням Державного Гімну України. Далі гості дізналися біографію іменинниці.

На правах господині із вітальним словом до педагогів, дітей, батьків, жителів та гостей громади звернулася директор Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ст. Н.М.Ануфрієва.

Зокрема вона зазначила, що у школі за багаторічну історію склались свої звичаї та традиції, які колектив старається підтримувати. Нам є чим пишатись. Ми маємо щороку найбільше призових місць за підсумками ІІ етапу Всеукраїнських учнівських  олімпіад, наші учні посідають призові місця у ІІІ етапі олімпіад.  За 25 років ми маємо учнів-переможців ІV етапу олімпіад – їх 5 (Володимир Мельничук, Діана Головатюк, Марина Столярчук, Валентин Махлай, Богдан Сапожник) та 2 учасники (К.Говорун, Р.Кушнір ).

Перші успіхи не спричинили  самозаспокоєння, а, навпаки, стимулювали до нового пошуку, до нових ідей, до нових перемог.

Ми одні з перших упроваджували науково-педагогічний проект «Росток» для 1-4 класів.

Педагогічний та учнівський колективи, за підтримки батьків, спонсорів, упевнено крокують у майбутнє.

Сьогодні в школі впроваджується розмаїта палітра освітніх технологій. Інтенсивно розвивається позакласна робота, функціонує багато секцій, гуртків.

Це заклад, де учні не вчаться жити, а живуть повноцінним життям.

Якість інноваційної управлінської діяльності визначається ефективністю роботи колективу. Навчальний заклад є базовим в районі з питань організації роботи з обдарованими дітьми. Дає високий рівень знань, розвиває інтелектуальний потенціал, формує компетентну особистість. Як результат успішне проходження учнями ЗНО, вступ випускників до вищих навчальних закладів.

Сьогодні СЗШ бере участь у Всеукраїнській дослідно-експериментальній роботі на тему “Організаційно-педагогічні умови діяльності класного керівника у створенні ефективного виховного простору”, Всеукраїнському експерименті з реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти в рамках Концепції Нової української школи.

У нас навчаються, наш досвід запозичують, і це чи не найвища оцінка нашої праці.

Насамперед хочеться побажати колективу – зберегти височінь взятої тональності, вірність ідеалам, які надихали нас у першопочатках роботи, хай шукання шляхів до істинної освіти завжди увінчуються високим результатом.

Нехай ніколи не вичерпуються джерела нашої натхненної творчості, нехай праця завжди дарує радість і втіху.

Бажаю всім нам святковості і просвітленості не тільки в ювілейні дні, а й у трудовій щоденності. Здоров’я, многоліття, успішності і переможності.

Наталя Миколаївна подякувала очільникам краю М.І.Демченку та С.М.Сітарському, начальнику відділу освіти Вінницької РДА С.М.Томусяк, Агрономічненському сільському голові О.М.Шулікіну, директорам Вінницької філії державної установи «Інститут охорони грунтів України», заслуженому працівнику сільського господарства України В.І.Пасічняку, Державного підприємства «Дослідне господарства «Бохоницьке» В.Й.Квасніцькому, голові ВРО ВФСТ «Колос» АПК України Р.А.Юсумбелі, завдуючій ДНЗ «Сонечко» Г.М.Нагребецькій, голові батьківського комітету навчального закладу І.А.Гук, членам виконкому сільської ради Ю.С.Квасневському, В.В.Головчуку, П.В.Побережнику,О.Р.Проценку.

Далі до мікрофона було запрошено гостей. Голова районної державної адміністрації М.І.Демченко у своєму виступі сказав, що нині в краї започатковується традиція відзначення ювілеїв навчальних закладів. Також, оскільки захід відбувався на свято Різдва Пресвятої Богородиці, він побажав, щоб Матінка Божа оберігала колектив од усіляких негараздів, надихала на нові починання й гарні справи, творчість на благо найдорожчого – наших дітей, в яких педагоги щоденно вкладають свої знання, здібності та вміння.

Голова районної ради С.М.Сітарський побажав закладу повнокомплектної наповнюваності класів, належної матеріально-технічної бази, педагогам гідної зарплати. Наголосив, що цьогоріч школі подаровано новий автобус, відремонтовано систему опалення, але на цьому подарунки не закінчуються…

Начальник відділу освіти РДА С.М.Томусяк зазначила, що за 25 літ СЗШ ствердилася, здобула авторитет на терені району та області, тут працює гарний, потужний колектив. Побажала усім тим, хто навчає, навчається виховує здоров’я, благополуччя кожній родині, Божого благословення та не зупинятися на досягнутому, йти вперед і розвиватися.

Від імені громади району гості вручили закладу ноутбук.

Подяку Департаменту освіти і науки ОДА «За сумлінну творчу працю, вагомий внесок у справу навчання й виховання підростаючого покоління та з нагоди 25-річчя з дня створення закладу» Агрономічненській СЗШ І-ІІІ ст  вручив головний спеціаліст департаменту О.О.Лемещенко.

Не лише зі щиросердними словами вітань завітав на захід очільник Агрономічненської громади О.М.Шулікін. Від імені депутатського корпусу, виконкому сільської ради він презентував школі подарунковий сертифікат на суму 10 тис.грн. Вручив її директору Н.М.Ануфрієвій відзнаку Всеукраїнського об’єднання «Країна» «За відданість справі».

Гарні слова віншувань на адресу іменинниці лунали із вуст директора Вінницької філії державної установи «Інститут охорони грунтів України», заслуженого працівника сільського господарства України В.І.Пасічняка, завідуючої ДНЗ «Сонечко» Г.М.Нагребецької,  голови ВРО ВФСТ «Колос» АПК України Р.А.Юсумбелі. Зокрема він наголосив, що в навчальному закладі в пошанвку спорт, цьогоріч його учні 2005-2006 років народження вперше в історії району стали бронзовими призерами першості країни з футболу. Вручив СЗШ комплект м’ячів. Члени батьківського комітету О.В.Лукіянчук та Л.Б.Гаврилюк презентували школі бензокосарку та начиння для кухні.

А далі за допомогою квітки-семицвітки присутні дізналися про різноманітні бажання.

Звісно на заході не забули й про ветеранів навчального закладу Г.А.Стахмич, Л.П.Мошнякову, Л.М.Частоколяну, Н.М. Ластовляк, В.П.Педоренка.  Їх вітали квітами. Спогадами про часи будівництва та становлення СЗШ поділилася І.І.Льовкіна

Од випускників-ювілярів слово мала Н.А.Цапкувата.

Виступи промовців на заході було густо пересипано віршами, піснями, танцями, флешмобами, спортивними прийомами у виконання учнів школи.

Ну а фіналом юбілею, як і належить на іменинах, стало задування свічок на святковому торті. Це почесне право було надано директору Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ст. Н.М.Ануфрієвій, педагогам та учням навчального закладу.

Джерело: комунальна регіональна газета «Подільська зоря»

 

 

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.