Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37206894
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
1994
19855
68815
36975102
377418
741627
37206894

Ваш IP: 18.223.32.230
19 квітня 2024 02:09

Районній ветеранській організації - 30 років

депутат Вінницької обласної ради Сергій Кривешко, очільник районної організації ветеранів Петро Василинич, керівник обласної ради інвалідів війни Микола Ситар, представники Вінницької ГО «Союз ветеранів військово-морської розвідки» Олексій Ілик та Анатолій Балатюк, очільниця Вінницької районної жіночої ради спілки «Жінки України» Елеонора Третьякова, голови первинних ветеранських організацій, представники відділів, управлінь РДА та депутати райради.

У своїх виступах вони наголосили, що нині організація налічує 34 первинних осередки, в яких перебуває на обліку майже 20 тисяч членів. - Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Наша зустріч є чудовою нагодою висловити свою повагу, вклонитись Вашій мудрості, оптимізму та життєлюбству. Важко переоцінити Ваші здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з Вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося Вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які Ви пронесли через все своє життя. Ветерани - це люди, які мають поважний вік, великий трудовий досвід і чимало проблем, пов’язаних із слабким здоров’ям, побутовими незручностями. Але завдяки старанням очільників первинних осередків, співпраці влади та громади вдається оточити ветеранів увагою та турботою. Тож щиро вітаємо усіх винуватців свята. Нехай кожен день додасть усім Вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому, порозуміння та єднання задля благополуччя. Вам та Вашим родинам здоров’я, затишку, добра, злагоди, шани та поваги від людей та щедрості серця, - мовили гості.

Окрім сердешних вітань представників та голову ветеранської організації віншували подяками, грамотами та подарунками. Зокрема, депутат Вінницької обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Кривешко вручив Петру Василиничу тисячу гривень на потреби ветеранського осередку.
Щирі побажання, вітання та слова вдячності за активну громадянську позицію, участь у патріотичному виховання молоді лунали на адресу колег й з вуст очільника ветеранської організації Петро Василинич. Він також здійснив невеличкий історичний екскурс, зазначив, що історія районної організації ветеранів творилась протягом 3 десятиліть, завдяки зусиллям небайдужих, розповів, що нині організація налічує 34 первинних осередки, в яких нараховується майже 20 тисяч членів.. Подякував засновникам Петру Бобкову та Олексію Скрипнику, яких уже, на жаль, немає серед живих та своєму попереднику Володимиру Морозу за гарну та потрібну ініціативу, плідну співпрацю та розвиток організації. Відзначив, що рада ветеранської організації плідно співпрацює із головами районної державної адміністрації та ради, очільниками громад, депутатами всіх рівнів, працівниками управлінь праці та соціального захисту населення, фінансового, відділів культури, освіти РДА, керівниками підприємств, організацій та установ, які кожного року надають кошти для ветеранів, допомагають вирішувати важливі питання.

Затим усіх голів ветеранських організацій краю було нагороджено Почесними грамотами Вінницьких райдержадміністрації та райради, квітами та грошовими винагородами.

Атмосферу свята доповнили своїми яскравими виступами аматори сцени. Концертна програма підготовлена фахівцями відділу культури та туризму Вінницької РДА, на чолі із Володимиром Мазуром, прийшлась до смаку усім глядачам. Чудовими мелодійними, запальними українськими народними та сучасними піснями дивували та задавали гарний настрій сольні виконавці Надія Назарчук, Віталій Верещагін, Тетяна Казанська-Гавриш, квартет «Гармонія» Якушинецького БК у складі Жанни Карпенко, Наталії Качан, Ігоря Шуберта та Галини Кузьменко. Особливо тепло та гучно публіка приймала «співочих соловейків» нашого краю - фольклорний гурт «Подільські музики» (керівник Павло Пісковий). Не поступились їм у майстерності виконання та гучності оплесків й дівчата із народного вокального ансамблю «З роси й води» (Тетяна Казанська-Гавриш) та наймолодші учасники дійства - вихованці фольклорного колективу «Викрутаси» (Інна Нікітенко) із Вороновиці.

Джерело: комунальна регіональна газета "Подільська зоря",

кореспондент Олена Кондратюк,

фото Маріни Калюжко

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.