Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37208997
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
4097
19855
70918
36975102
379521
741627
37208997

Ваш IP: 18.217.208.72
19 квітня 2024 04:24

У Комарові відсвяткували 665 День народження

На свято завітали голова районної державної адміністрації Михайло Демченко, голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько та староста села Комарів Віктор Гиренко.

Усіх присутніх привітав староста Комарова Віктор Гиренко: «Прийміть найщиріші вітання з нагоди 655 річниці нашого славного села Комарів, яке завжди славилось традиціями і добрими працьовитими людьми. Свято села завжди об’єднувало всю громаду: і старих, і молодих, і малих. Щастя усім, добробуту у сім’ях, щоб вас надихала віра у краще майбутнє». Також він вручив подарунки діткам, які цьогоріч народились в селі, учасникам бойових дій та двом парам комарівчан, які відсвяткували у 2017 році золоті весілля.

Голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько, наголосивши, що ще й року не минуло з моменту об’єднання двох громад, а результати уже видно.

«Приємно бачити повний зал людей із щасливими очима. Хочу привітати вас від нашої територіальної громади з чудовим престольним святом. Бажаю усім здоров’я, успіхів і мирного неба над головою. Користуючись нагодою, хочу зробити і кілька оголошень. У цьому році нам вдалось у Комарові збудувати три свердловини і одну відремонтувати. До Новогоо року, сподіваюсь, питання з водою у Комарові буде закрито. Наступний рік будемо робити роком асфальтування доріг», - зазначив Олександр Ковінько.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Михайло Демченко: «Незміг сьогодні не приїхати до Вас і не привітати Вас зі святом села. Хочу, як Михайло, привітати вас із престольним святом Михайла.У Вашій об’єднаній територіальній громаді відбувається багато змін, і ці зміни тільки на краще. Ваш очільник – голова ОТГ Олександр Ковінько веде громаду в правильному напрямку, приймає правильні рішення і за цими рішеннями будуть великі результати. Саме з таких прекрасних об’єднаних громад буде народжуватись успішна Україна. Я, впевнений, що наші діти будуть мати прекрасне майбутнє, тому що,в країні відбувається багато змін на краще. Ми маємо тих керівників в державі, які крокують в правильному напрямку. Тож,бажаю здоров’я, злагоди, щоб у вашій об’єднаній територіальній громаді все йшло добре.Хочу побажати, щоб ми з вами мали віру, надію і любов до всіх тих справ, які ми творимо з вами на благо людей".

Концертна програма тривала більше двох годин. Публіку із радістю розважали місцеві артисти Ірина Грабовська, Світлана Станевко, художній керівник клубу Геннадій Блідченко та його донька Софія, надзвичайним позитивом заряджали вокальні ансамблі «Два кольори» та «Оберіг»,  танцювальний хист демонстрували маленькі зірочки із хореографічного колективу «Мозаїка». Також, до концерту долучились колеги із Вороновицького будинку культури: Ірина та Назар Грушки, тріо «Шипшина» та запальні і голосисті «Викрутаси».  Вже після концерту на усіх гостей чекали вуличні розваги із пригощанням короваєм,  канапками із салом, гречаною кашею та юшкою.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.