Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37465876
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
6512
28003
34515
37258681
636400
741627
37465876

Ваш IP: 3.15.197.123
30 квітня 2024 10:20

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 20 січня 2017 року № 22 "Про координаційну раду з питань організації роботи зі здійснення шефства над військовими частинами Збройних Сил України, Національної гвардії України"

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20 січня  2017 року  № 22

Про координаційну раду з питань організації роботи зі здійснення шефства над військовими частинами Збройних Сил України, Національної гвардії України

 

 

Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 11 лютого 2016 року № 44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 лютого 2016 року № 83 «Про утворення координаційної ради з питань організації роботи зі здійснення шефства над військовими частинами Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України»:

1. Утворити координаційну раду з питань організації роботи зі здійснення шефства над військовими частинами Збройних Сил України, Національної гвардії України у складі згідно з додатком.

2.Затвердити Положення про районну координаційну раду з питань організації роботи зі здійснення шефства над військовими частинами Збройних Сил України, Національної гвардії України, що додається.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 26.02.2016 року № 103 «Про утворення координаційної ради з питань організації роботи зі здійснення шефства над військовими частинами Збройних Сил України, Національної гвардії України».

4.  Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова районної державної

адміністрації                                                                   М.І.ДЕМЧЕНКО

 

 

 

ДОДАТОК

до розпорядження голови районної державної адміністрації

від 20 січня 2017 року № 22

 

 

С К Л А Д

координаційної ради з питань організації роботи зі здійснення

шефства над військовими частинами Збройних Сил України,

Національної гвардії України

 

 

 

ДЕМЧЕНКО

Михайло Іванович

 

голова районної державної адміністрації,

голова Ради

СІТАРСЬКИЙ

Сергій Миколайович

голова районної ради, співголова Ради

(за згодою)

 

БЕГУС

Олег Михайлович

 

заступник голови районної державної

адміністрації, заступник голови Ради

ОЛЕКСІЙ

Петро Григорович

старший інспектор  з питань взаємодії з

правоохоронними органами та оборонної

роботи апарату районної державної

адміністрації, секретар Ради

 

КАЛЮЖКО

Маріна Юріївна

 

головний спеціаліст організаційного

відділу апарату районної державної

адміністрації

 

ІВАНОВ

Сергій Сергійович

 

військовий комісар Вінницького

районного військового комісаріату

(за згодою)

ІЛИК

Олексій Сергійович

старший інспектор  з мобілізаційної

та режимно-секретної роботи апарату

районної державної адміністрації

 

КРИВОВЯЗ

Олександр Леонідович

головний лікар Вінницької центральної

районної клінічної лікарні (за згодою)

 

ЛАВРЕНТІЙ

Олександр Олександрович

 

голова громадської організації

«Учасників АТО та бойових дій в Україні

«Патріот Вітчизни» (за згодою)

МЕЛЬНИЧУК

Ліна Вікторівна

начальник управління економіки

районної державної адміністрації

 

МИКИТЮК

Лариса Василівна

начальник фінансового управління

районної державної адміністрації

 

ХОДАЦЬКА

Надія Петрівна

начальник управління праці та

соціального захисту населення районної

державної адміністрації

 

 

 

 

 

Керівник апарату районної

державної адміністрації                                                    О.Л.ОРЛОВСЬКА

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням голови районної державної адміністрації

від 20 січня 2017 року № 22

 

 

ПОЛОЖЕННЯ

про районну координаційну раду з питань організації роботи зі здійснення шефства над військовими частинами Збройних Сил України, Національної гвардії України

 

1. Районна координаційна рада з питань організації роботи зі здійснення шефства над військовими частинами Збройних Сил України та Національної гвардії України (далі — Рада) є консультативно-дорадчим органом при районній державній адміністрації.

У своїй діяльності Рада керується Конституцією і законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, постановами Верховної Ради України, розпорядженнями голови облдержадміністрації, райдержадміністрації та цим Положенням.

 

2. Основними завданнями Ради є:

координація діяльності органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, які надають допомогу підшефним військовим частинам та підрозділам;

сприяння участі у військово-патріотичному вихованні молоді та культурно-виховній роботі з військовослужбовцями, підготовці допризовної молоді до виконання військового обов’язку щодо захисту держави;

сприяння у вирішенні соціальних, комунально-побутових, житлових та інших потреб військовослужбовців та членів їх сімей, посиленню їх правового і соціального захисту, у наданні допомоги в зміцненні матеріально-технічної бази, поліпшені всебічного забезпечення особового складу підшефних військових частин.

 

3. Рада відповідно до докладених на неї завдань:

бере участь:

у підготовці і укладенні угод про організацію шефства району над військовими частинами та підрозділами Збройних Сил України, та Національної гвардії України;

в організації і проведенні спільних заходів щодо святкування  державних і професійних свят військовослужбовців:

в святкових заходах з нагоди відзначення і святкування професійних  свят у складі делегацій від райдержадміністрації, районної Ради, трудових колективів, установ та навчальних закладів області (відвідування підшефних  військових частин);

в організації спільних виступів колективів художньої самодіяльності району та військових частин;

в організації інформування в місцевих засобах масової інформації про заходи, які проводяться органами місцевого (самоврядування щодо організації і здійснення шефської допомоги військовим частинам;

 

сприяє:

організації та наданню допомоги у вирішенні соціальних, комунально-побутових, житлових та інших проблем військовослужбовців та членів їх сімей;

військово-патріотичному вихованню молоді та культурно-виховній роботі з військовослужбовцями.

 

4.Рада має право:

готувати пропозиції органам місцевого самоврядування щодо розроблення проектів нормативно-правових актів з питань, що належать до її компетенції;

у разі потреби залучати до розгляду питань, що належать до її і компетенції, відповідних представників структурних підрозділів райдержадміністрацій, фахівців підприємств, установ, організацій, за погодженням з їх керівниками;

одержувати в установлених законодавством порядку та обсягах від підприємств, установ і організацій, органів місцевого самоврядування необхідну інформацію, документи та інші матеріали для виконання покладених завдань.

 

5.Рада під час виконання покладених на неї завдань взаємодіє з структурними підрозділами райдержадміністрації, а також з підприємствами, установами, організаціями.

 

6.Раду очолює її голова. Голова Ради має заступника. Персональний склад Ради та Положення про неї затверджується головою райдержадміністрації. У разі відсутності голови Ради або неможливості виконання ним своїх обов’язків ці функції здійснює його заступник.

 

7.Робота Ради відбувається у формі засідань. Засідання проводяться в міру необхідності, але не рідше одного разу в рік. Засідання Ради вважається правомочним, якщо на ньому присутня не менш як половина її персонального складу.

Рішення приймається простою, більшістю голосів членів Ради, присутніх на засіданні і оформляється у вигляді протоколу. Протокол підписується головою Ради. Голова Ради, його заступник та члени Ради працюють на громадських засадах.

 

8.Рішення Ради, прийняті в межах її компетенції, є обов'язковими для розгляду органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями.

 

9.Організаційно-методичне забезпечення діяльності Ради покладається на старшого інспектора з питань взаємодії з правоохоронця м и органами та оборонної роботи апарату Вінницької районної державної адміністрації.

_____________________________________________

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.