Пошук по сайту

Архів новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
37630923
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
5989
21177
5989
37431361
150822
650625
37630923

Ваш IP: 3.22.248.208
06 травня 2024 15:38

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 06 лютого 2017 року № 87 "Про затвердження Порядку застосування стимулюючих виплат, преміювання, виплати матеріальної допомоги для вирішення..."

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 від 06 лютого  2017 року  № 87

 Про затвердження Порядку застосування стимулюючих виплат, преміювання,  виплати матеріальної допомоги для вирішення

соціально-побутових питань керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та їх заступникам

 

Відповідно до статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,  статей 50, 52, 54 Закону України «Про державну службу»,  постанов Кабінету Міністрів України  від 08 серпня 2016 року № 500 «Про затвердження Порядку надання державним службовцям матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань», від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів»,  наказу Міністерства соціальної політики України від 13 червня 2016 року № 646 «Про затвердження Типового положення про преміювання державних службовців органів державної влади, інших державних органів, їхніх апаратів (секретаріатів)», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 червня 2016 року за № 903/29033:

  1. Затвердити Порядок застосування стимулюючих виплат, преміювання, виплати матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та їх заступникам, що додається.
  2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови районної державної адміністрації від 17 листопада 2016 року № 660 «Про затвердження Порядку застосування стимулюючих виплат, преміювання,  виплати матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та їх заступникам».
  3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова районної державної

           адміністрації                                                           М.І.ДЕМЧЕНКО

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови районної державної адміністрації

від 06.02.2017 року № 87

 

Порядок

Порядок застосування стимулюючих виплат, преміювання, виплати матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та їх заступникам

 

  1. Встановлення стимулюючих виплат керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та їх заступникам

 

  1. Стимулюючі виплати встановлюються керівникам районної державної адміністрації та їх заступникам у формі надбавок за інтенсивність праці та за виконання особливо важливої роботи, у відсотках до посадового окладу в межах економії фонду оплати праці.
  2. Надбавка за інтенсивність праці встановлюється з урахуванням таких критеріїв:

1) якість і складність підготовлених документів;

2) терміновість виконання завдань, опрацювання та підготовки документів;

3) ініціативність в роботі.

  1. Надбавка за виконання особливо важливої роботи встановлюється з урахуванням таких критеріїв:

1) виконання завдань та функцій щодо реалізації пріоритетних напрямків державної політики, участь у розробленні проектів нормативно-правових актів, проведення експертизи таких актів;

2) виконання робіт, що вимагає особливої організаційно-виконавчої компетентності та відповідальності, результатом якої є підвищення ефективності управління.

  1. Структурний підрозділ районної державної адміністрації (далі – установа) після затвердження кошторису звертається до районної державної адміністрації з поданням щодо погодження встановлення стимулюючих виплат в межах одного бюджетного року за формою згідно з додатком 1. До подання додається розпорядчий акт про встановлення стимулюючих виплат іншим працівникам установи.
  2. Відділ фінансово-господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації після одержання подання установи проводить експертизу кошторису (розрахунок до штатного розпису) та за наявності економії фонду оплати праці установи готує проект листа голови районної державної адміністрації щодо погодження встановлення стимулюючих виплат.

6.Стимулюючі виплати застосовуються з дня, зазначеного у листі  районної державної адміністрації.

  1. Підставою для виплати стимулюючих виплат є рішення керівника установи про їх встановлення.
  2. У разі несвоєчасного виконання завдань, погіршення якості роботи і порушення трудової дисципліни стимулюючи виплати скасовуються або їх розмір (відсоток) зменшується.

 

  1. Преміювання керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації та їх заступників

 

  1. Преміювання керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації та їх заступників здійснюється відповідно до положення про преміювання, погодженого з профспілковим комітетом первинної профспілкової організації та затвердженого розпорядчим актом установи.
  2. Преміювання здійснюється:

1) за результатами щорічного оцінювання службової діяльності;

2) за місяць або квартал відповідно до особистого внеску в загальний результат роботи.

  1. Преміювання за результатами щорічного оцінювання службової діяльності проводиться у разі отримання відмінної оцінки за результатами щорічного оцінювання в поточному році.
  2. Розмір премії за результатами щорічного оцінювання службової діяльності встановлюється в однакових відсотках до посадового окладу, як і для всіх інших працівників установи, які отримали відмінну оцінку за результатами щорічного оцінювання в поточному році.
  3. Подання на преміювання за результатами щорічного оцінювання службової діяльності подається установою районній державній адміністрації у тому ж місяці, у якому затверджено висновок щодо результатів оцінювання службової діяльності, але не пізніше грудня місяця року, у якому проведено оцінювання службової діяльності за формами згідно з додатками 2 та 4.
  4. Подання на преміювання за квартал (місяць) відповідно до особистого внеску в загальний результат роботи подається установою районній державній адміністрації з 5 по 15 число останнього місяця кварталу за формами згідно з додатками 2 та 3.
  5. Преміювання за квартал (місяць) відповідно до особистого внеску в загальний результат роботи здійснюється у відсотках до посадового окладу, але не більше середнього розміру преміювання іншим працівникам установи, з урахуванням таких показників:

 

1) своєчасне та якісне виконання законів України, указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, інших актів законодавства, розпоряджень голови районної державної адміністрації та доручень керівництва районної державної адміністрації;

2) своєчасна та якісна робота з формування та виконання бюджету району, конкретний внесок у роботу щодо виконання доходної частини місцевих бюджетів, її нарощування, ефективності та раціональності здійснення видатків на утримання установ та закладів, що фінансуються з місцевих бюджетів;

3) зменшення та погашення в повному обсязі заборгованості із заробітної плати працівникам установ, закладів та організацій, незалежно від форм власності, а також інших соціальних виплат населенню;

4) вжиті заходи щодо підвищення рівня соціального та економічного розвитку району;

5) якісна та своєчасна реалізація матеріалів за результатами перевірок, проведених контролюючими органами, дотримання фінансової та бюджетно-кошторисної дисципліни;

6) результати добровільного об’єднання територіальних громад району;

7) ініціативність у роботі;

8) терміновість виконання завдань;

9) інших показників, які характеризують результативність роботи керівників установ.

  1. Відділ фінансово-господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації після одержання подання установи, зазначеного у пунктах 5 та 6 цього Розділу проводить експертизу розрахунку економії фонду оплати праці та за наявності економії фонду оплати праці, готує проект листа голови райдержадміністрації щодо встановлення розміру премії керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та їх заступникам.
  2. Преміювання не погоджується або відсоток преміальних виплат зменшується за неналежне виконання показників, завдань та доручень, передбачених пунктом 7 цього розділу та порушення службової дисципліни у звітному періоді.
  3. Нарахування та виплата премій здійснюється за умови забезпечення всіх обов’язкових виплат іншим працівникам установи та за наявності економії фонду оплати праці.
  4. Підставою для виплати премії керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та їх заступникам є лист районної державної адміністрації та відповідний наказ керівника структурного підрозділу районної державної адміністрації.
  5. Премія виплачується не пізніше від терміну виплати заробітної плати за останній місяць кварталу (за останнє число місяця), за який проводиться преміювання.

III.  Виплата матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та їх заступникам

 

  1. Матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань надається керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та заступникам один раз на рік у розмірі середньомісячної заробітної плати в межах затвердженого фонду оплати праці.
  2. Для погодження виплати матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань установа надсилає районній державній адміністрації подання разом з копією особистої заяви, а у разі переведення з одного державного органу в інший – копію довідки про те, що за попереднім місцем роботи у році, в якому було переведення, така матеріальна допомога не виплачувалась.
  3. Нарахування та виплата матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань здійснюється на підставі листа районної державної адміністрації та відповідного розпорядчого акту керівника установи.

 

_________________

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.