Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37189324
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
4279
15077
51245
36975102
359848
741627
37189324

Ваш IP: 13.59.136.170
18 квітня 2024 08:09

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 08 грудня 2017 року № 794 "Про заходи щодо проведення новорічних і різдвяних свят в районі"

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 08 грудня 2017 року  № 794

Про заходи щодо проведення новорічних і різдвяних свят в районі

 

Відповідно до статей 6, 22,41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», районної Комплексної програми з питань реалізації державної молодіжної, сімейної, дитячої та гендерної політики на 2016-2020 роки, розпорядження голови обласної державної адміністрації від   30.11.2017 року №860 «Про заходи щодо проведення в області новорічних і різдвяних свят», з метою забезпечення високого організаційного рівня проведення новорічних і різдвяних свят в районі:

1.Затвердити організаційний комітет з підготовки та проведення новорічних і різдвяних свят для дітей району, що додається.

2.Виконкомам сільських, селищних рад та ОТГ:

2.1.Провести в населених пунктах району святкові новорічні і різдвяні концерти, обрядові вистави, театральні постановки, інші святкові дійства для дітей та забезпечити відвідання зазначених заходів, насамперед, дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, дітьми-інвалідами, дітьми, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітьми військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітьми із малозабезпечених і багатодітних сімей, дітьми, які залишилися без догляду батьків, дітьми вимушено переміщених осіб із АР Крим, Донецької та Луганської областей, дітьми, батьки яких загинули, постраждали чи беруть безпосередню участь в антитерористичній операції з врученням таким дітям дитячих новорічних подарунків.

2.2.Вручити до новорічних свят подарунки дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям-інвалідам, дітям, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітям військово- службовців,

працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітям із малозабезпечених і багатодітних сімей, дітям, які залишилися без догляду батьків, дітям вимушено переміщених осіб із АР Крим, Донецької та Луганської областей, дітям, батьки яких загинули, постраждали чи беруть безпосередню участь в антитерористичній операції.

2.3.Сприяти залученню суб’єктів підприємницької діяльності для надання фінансової і гуманітарної допомоги малозабезпеченим багатодітним сім’ям з неповнолітніми дітьми.

3.Відділам районної державної адміністрації: освіти (Томусяк С.М.), культури та туризму (Мазур В.П.), службі у справах дітей (Кучер Ю.В.), районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Бондар Л.І), управлінню праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації (Ходацька Н.П.):

3.1.Провести 27 грудня 2017 року за участю керівництва районної державної адміністрації і районної Ради свято новорічної ялинки для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей військово-службовців, працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов`язків, дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей, які залишились без догляду батьків, дітей вимушено переміщених осіб із АР Крим, Донецької та Луганської областей, дітей, батьки яких загинули, постраждали чи беруть безпосередню участь в антитерористичній операції, із врученням подарунків таким дітям. 

3.2.Організувати проведення новорічних святкових заходів до дня Святого Миколая, Нового року, Різдва Христового для дітей, у тому числі соціально вразливих категорій, вихованців Стрижавського будинку-інтернат, Прибузької спеціалізованої школи-інтернат, Вороновицького дитячого будинку «Родинний дім», дитячого будинку сімейного типу Щерби, прийомних сімей, дітей, загиблих воїнів АТО.

4.Управлінню праці та соціального захисту населення Вінницької районної державної адміністрації (Ходацька Н.П.) забезпечити придбання новорічних подарунків для вихованців навчальних закладів району та оформити документи для їх передачі.

5.Затвердити кошторис витрат згідно з додатком.

6.Фінансовому управлінню районної державної адміністрації (Микитюк Л.В.) видатки в сумі 30000,00 грн. (тридцять тисяч гривень) здійснити за рахунок коштів, передбачених в районному бюджеті на 2017 рік за КПКВК МБ 1513143 «Інші заходи та заклади молодіжної політики» - на виконання заходу районної «Комплексної Програми з питань реалізації державної молодіжної, сімейної, дитячої та гендерної політики у Вінницькому районі на період 2016-2020 роки» (підпункт 1.8.3 пункту 1.8 розділу 1 Проведення урочистих та святкових заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят).

7.Відділам районної державної адміністрації: освіти (Томусяк С.М.), культури та туризму (Мазур В.П.), виконкомам сільських, селищних рад та ОТГ організувати відвідання школярами під час зимових канікул музеїв, театрів, інших закладів культури і мистецтва, екскурсії та туристичні поїздки Україною.

8.Вінницькому районному відділенню поліції Вінницького відділу поліції головного управління Національної поліції у Вінницькій області (Яворський О.Л.) здійснювати заходи із забезпечення громадського порядку під час проведення новорічних свят, приділивши особливу увагу додержанню вимог безпеки дорожнього руху.

6.Вінницькому районному сектору головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області (Оніщук М.І.) приділити особливу увагу додержанню вимог протипожежної безпеки на об`єктах, що задіяні для проведення новорічних та різдвяних заходів.

7.Вінницькій центральній районній клінічній лікарні (Кривов’яз О.Л), Комунальному закладу «Вінницький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Вінницької районної ради (Пасічник В.В.) забезпечити проведення профілактичних заходів щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань серед дітей.

8.Організаційному відділу апарату районної державної адміністрації (Калюжко М.Ю.) забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації та на веб-сайті районної державної адміністрації заходів, пов’язаних із новорічними та різдвяними святами.

9.Структурним підрозділам районної державної адміністрації, виконкомам сільських, селищних рад та ОТГ про хід виконання цього розпорядження інформувати управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації до 10 січня 2018 року для подальшого узагальнення та інформування районної державної адміністрації до 12 січня 2018 року.

10.Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Бегуса О.М.

 

 

Голова районної державної

           адміністрації                                                             М.І. ДЕМЧЕНКО

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.