Пошук по сайту

Архів новин

Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
39451841
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
21832
20908
138068
39163031
580389
689383
39451841

Ваш IP: 3.146.176.223
28 липня 2024 23:15

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 02 квітня 2018 року № 224 "Про внесення змін до штатного розпису апарату районної державної адміністрації"

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 02 квітня 2018 року        № 224

Про внесення змін до штатного розпису апарату районної державної адміністрації

Відповідно до статей 5, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,  статті 43 Закону України «Про державну службу» та у зв’язку з виробничою необхідністю:      

1.Ліквідувати  сектор інформаційної діяльності організаційного відділу апарату районної державної адміністрації.

2.Утворити сектор роботи зі зверненнями громадян загального відділу апарату районної державної адміністрації.

3.Утворити відділ інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та релігій апарату районної державної адміністрації.

4.Внести з 11 квітня 2018 року зміни до штатного розпису апарату районної державної адміністрації, а саме:

4.1.Вивести посади:

-завідувача сектору інформаційної діяльності організаційного відділу апарату районної державної адміністрації;

-головного спеціаліста сектору інформаційної діяльності організаційного відділу апарату районної державної адміністрації;

-провідного спеціаліста організаційного відділу апарату районної державної адміністрації;

-головного спеціаліста загального відділу апарату районної державної адміністрації;

-головного спеціаліста загального відділу апарату районної державної адміністрації.

4.2.Увести посади:

-завідувача сектору роботи зі зверненнями громадян загального відділу апарату районної державної адміністрації;

-головного спеціаліста сектору роботи зі зверненнями громадян  загального відділу апарату районної державної адміністрації;

-начальника відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та релігій апарату районної державної адміністрації

 

-провідного спеціаліста відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та релігій апарату районної державної адміністрації;

-головного спеціаліста відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та релігій апарату районної державної адміністрації.

5.Начальнику відділу фінансово-господарського забезпечення – головному бухгалтеру апарату районної державної адміністрації Цибульській Т.В. розробити перелік змін до штатного розпису апарату районної державної адміністрації з урахуванням вищезазначених змін.

6.Сектору управління персоналом апарату районної державної адміністрації (Шульженко І.С.) повідомити  про зміну істотних умов державної служби державних службовців згідно з додатком.

7.Виключити із функцій організаційного відділу апарату районної державної адміністрації функції з інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю, релігій та по доступу до публічної інформації.

8.У зв’язку із внесенням змін до штатного розпису Орловській О.Л., керівнику апарату районної державної адміністрації разом з Марцинюк О.С., начальником організаційного відділу апарату районної державної адміністрації,   Лендею С.В., заступником керівника апарату-начальником загального відділу апарату  районної державної адміністрації  та Калюжко М.Ю., завідувачем сектору інформаційної діяльності організаційного відділу апарату районної державної адміністрації у двомісячний термін:

8.1.Внести зміни до положення про організаційний відділ апарату районної державної адміністрації та до положення про загальний відділ апарату районної державної адміністрації.

8.2.Розробити та затвердити положення про відділ інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та релігій апарату районної державної адміністрації та положення про сектор роботи зі зверненнями громадян загального відділу апарату районної державної адміністрації, посадові інструкції на посади державних службовців і спеціальні вимоги до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорій «Б» і «В» зазначених структурних підрозділів.

9.Керівнику апарату районної державної адміністрації Орловській О.Л.  та завідувачу сектору управління персоналом апарату районної державної адміністрації Шульженко І.С. провести необхідну роботу, пов’язану з вивільненням, переведенням працівників,  істотні умови державної служби яких змінюються, згідно з вимогами чинного законодавства України.

10.Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Орловську О.Л.

 

Голова районної державної

           адміністрації                                                                  М.І.ДЕМЧЕНКО

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.