Пошук по сайту

Архів новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
37575185
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
14544
42546
143824
37258681
95084
650625
37575185

Ваш IP: 18.188.241.82
03 травня 2024 12:02

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 01 лютого 2019 року №26 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника служби у справах дітей Вінницької районної державної адміністрації Вінницької області"

РОЗПОРЯДЖЕННЯ 

      01.02.2019 року                       м. Вінниця                     № 26 

Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника служби у справах дітей Вінницької районної державної адміністрації Вінницької області 

Відповідно до статей 2, 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-УІІІ, Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами):

1.Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» начальника служби у справах дітей Вінницької районної державної адміністрації Вінницької області.

2.Затвердити умови проведення конкурсу на посаду начальника служби у справах дітей районної державної адміністрації, що додаються.

3.Завідувачу сектору управління персоналом апарату районної державної адміністрації Шульженко І.С. забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору на офіційному веб-сайті Вінницької районної державної адміністрації та надіслати відповідну інформацію до Національного агентства України з питань державної служби.

4.Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Голова  районної  державної

           адміністрації                                                                    М.ДЕМЧЕНКО

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження голови районної

державної адміністрації

від 01.02. 2019 року  № 26

Умови проведення конкурсу на посаду державної служби категорії «Б» начальника служби у справах дітей Вінницької районної державної адміністрації Вінницької області

Загальні умови

Посадові обов’язки

Надає консультативну, практичну та методичну допомогу виконавчим комітетам сільських та селищних рад Вінницького району  з питань віднесених до компетенції служби у справах дітей.

Розробляє і здійснює самостійно або разом з відповідними органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності,  громадськими  організаціями заходи щодо захисту прав, свобод і законних інтересів дітей.

Координує зусилля місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування,  підприємств, установ та організацій незалежно  від форми  власності  у вирішенні  питань соціального захисту  дітей  та  організації роботи із запобігання  дитячій бездоглядності.

Відповідає за ведення державної статистики щодо дітей   відповідно   до законодавства України та міжнародних стандартів.

Відповідає за ведення обліку  дітей,  які  опинились  у  складних  життєвих обставинах та соціально-реабілітаційних центрів (дитячих містечок).

Надає органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям незалежно від   форми   власності,   громадським   організаціям,  громадянам практичної  та  методичної   допомоги,   консультації  з   питань соціального захисту дітей.

Звертається у разі порушення прав та законних інтересів дітей, а  також  з  питань  надання  їм  допомоги  до відповідних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування,  підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності.

Проводить роботу серед дітей з метою запобігання правопорушенням.

Порушує перед  органами  виконавчої  влади   та   органами місцевого  самоврядування  питання  про направлення до спеціальних установ  для  дітей,  навчальних  закладів  (незалежно  від  форми власності)  дітей,  які  опинились у складних життєвих обставинах, неодноразово самовільно залишали сім'ю та навчальні заклади.

Перевіряє стан роботи із соціально-правового захисту дітей у закладах  для  дітей-сиріт  та  дітей,  позбавлених  батьківського піклування,  спеціальних  установах і закладах соціального захисту для дітей незалежно від форми власності,  стан виховної  роботи  з дітьми у навчальних закладах, за місцем проживання, а також у разі необхідності -  умови  роботи  працівників  молодше  18  років  на підприємствах,  в  установах  та  організаціях незалежно від форми власності.

Представляє у разі необхідності інтереси дітей в судах, у їх відносинах підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності.

Запрошує, у разі необхідності, для бесіди батьків або опікунів,  піклувальників, посадових осіб до служби у справах неповнолітніх з метою з'ясування причин та умов,  які призвели до порушення  прав  дітей,  бездоглядності, вчинення правопорушень, вживає заходів щодо їх усунення.

Надає згоду  на  звільнення  працівників молодше 18 років за ініціативою  власника  підприємства,   установи   та   організації незалежно від форми власності або уповноваженого ним органу.

Порушує перед органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування  питання  про  накладення  дисциплінарних стягнень  на  посадових  осіб  у  разі  невиконання  ними  рішень, прийнятих спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади у справах сім'ї,  дітей та молоді,  службами у справах дітей.

Визначає потребу  району в утворенні спеціальних установ і закладів соціального захисту для дітей.

Розробляє і реалізовує власні та підтримує  громадські програми  соціального  спрямування  з  метою  забезпечення захисту прав, свобод і законних інтересів дітей.

Відвідує дітей, які опинились у  складних  життєвих обставинах та перебувають на обліку в службі у  справах  неповнолітніх,  за місцем  їх  проживання,  навчання  і  роботи;  вживає заходів для соціального захисту дітей.

Здійснює наповнення Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Діти», забезпечує контроль за веденням електронно-облікових карток дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що опинились в складних життєвих обставинах, опікунів, піклувальників, кандидатів в прийомні батьки, батьки-вихователі, усиновлювачі.

Надає методичну допомогу користувачам з питань роботи в Єдиній інформаційно-аналітичній системі «Діти» щодо якісного наповнення ЄІАС «Діти» та ведення електронно-облікових карток дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що опинились в складних життєвих обставинах, опікунів, піклувальників, кандидатів в прийомні батьки, батьки-вихователі, усиновлювачі.

Аналізує внесену в ЄІАС «Діти» інформацію, що стосується роботи в Єдиній інформаційно-аналітичній системі «Діти».

Готує пропозиції щодо удосконалення роботи в Єдиній інформаційно-аналітичній системі «Діти» щодо обліку дітей, які залишились без батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, кандидатів в усиновлювачі, сімей потенційних опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів.

Організовує взаємодію служби у справах дітей з структурними та територіальними підрозділами районної державної адміністрації.

Забезпечує ведення особових справ на працівників та займається вирішенням кадрових питань служби у справах дітей відповідно до чинного законодавства.

Здійснює контроль за дотриманням законодавства про працю неповнолітніх на підприємствах, установах та організаціях усіх форм власності.

Готує проекти розпоряджень, звітів, довідок, інформацій з питань, що входять до компетенції служби у справах дітей.

Умови оплати праці

1) посадовий оклад – в розмірі передбаченому законодавством,

2) надбавка за вислугу років на державній службі на рівні 3 відсотків посадового окладу державного службовця за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50 відсотків посадового окладу;

3) надбавка до посадового окладу за ранг -  в розмірі передбаченому законодавством;

4) інші доплати та премії відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;

5) додаткові стимулюючі виплати у вигляді надбавки за інтенсивність праці та надбавки за виконання особливо важливої роботи відповідно до Положення про застосування стимулюючих виплат державним службовцям

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстрокове призначення на посаду

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

8) письмову заяву про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання

Документи приймаються з 9.00 год. до 18.00 год. по 19  лютого 2019 року за адресою: Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Соборна, 70

 

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

22 лютого 2019 року о 10.00, Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Соборна, 70

Прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Нужна Наталія Вікторівна  роб.т.(0432) 61-45-36, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

вища освіта не нижче ступеня магістра

2

Досвід роботи

досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року

3

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

4.

Володіння іноземною мовою

-

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1

Уміння працювати з комп’ютером

1) володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача;

2) навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет, з пакетом програм Microsoft Office

2

Необхідні ділові якості

 

1) аналітичні здібності, 

2) навички управління,

3) лідерські якості,

4) організаторські здібності,

5) стресостійкість,

6) уміння працювати в команді.

3

Необхідні особистісні якості

1) порядність,

2 ) дисциплінованість,

3) тактовність,

4) відповідальність,

5) емоційна стабільність,

6) комунікабельність.

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

Знання: Конституції України,Закону України «Про державну службу»,Закону України «Про запобігання корупції»,Спеціального законодавства (Законів України «Про Кабінет Міністрів України», «Про центральні органи виконавчої влади», «Про адміністративні послуги», «Про місцеві державні адміністрації», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», Конвенції про права осіб з інвалідністю, Бюджетного кодексу України та Податкового кодекс України)

2

Знання спеціального законодавства, що пов'язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

Сімейний кодекс України, Закони України «Про органи і служби для дітей та спеціальні установи для дітей», «Про охорону дитинства», «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», постанова Кабінету Міністрів України № 866 від 24 вересня 2008 року, постанова Кабінету Міністрів України № 905від 08 жовтня 2008 року

 

 ____________________________________

 

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.