Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37238112
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
11109
22103
100033
36975102
408636
741627
37238112

Ваш IP: 3.141.31.240
20 квітня 2024 14:57

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 29 листопада 2019 року № 387 "Про здійснення заходів щодо оптимізації структури районної державної адміністрації"

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29.11.2019 року                    Вінниця                    № 387

Про здійснення заходів щодо оптимізації структури районної державної адміністрації

Відповідно до статей 118, 119 Конституції України, статей 5, 6, 39, 47 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», 15, 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», статей 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, статті 59 Господарського кодексу України, постанов Кабінету Міністрів України від 25 березня 2014 року № 91 «Деякі питання діяльності місцевих державних адміністрацій» (зі змінами) та від 18 квітня 2012 року № 606 «Про затвердження рекомендаційних переліків структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної в мм. Києві та Севастополі державних адміністрацій» (зі змінами), розпорядження голови Вінницької обласної державної адміністрації від 20.11.2019 року № 902 «Деякі питання встановлення граничної чисельності працівників райдержадміністрацій» та на виконання розпорядження голови Вінницької районної державної адміністрації від 22.11.2019 року № 379 «Про затвердження структури районної державної адміністрації»:

1.Переіменувати  Відділ з питань державної реєстрації Вінницької районної державної адміністрації у Відділ з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації Вінницької районної державної адміністрації.

2.Переіменувати Відділ культури і туризму Вінницької районної державної адміністрації у Сектор культури  та спорту Вінницької районної державної адміністрації.

3.Утворити структурний підрозділ  районної державної адміністрації без статусу юридичної особи публічного права - Сектор з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Вінницької районної державної адміністрації.

4.Передати функції з питань цивільного захисту від відділу містобудування     та    архітектури    районної    державної    адміністрації    до повноважень сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації.

5.Передати функції з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи від апарату районної державної адміністрації до повноважень сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації.

6.Переіменувати Відділ містобудування та архітектури Вінницької районної державної адміністрації у  Відділ житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля Вінницької районної державної адміністрації.

7.Припинити шляхом ліквідації, юридичну особу - Управління економіки Вінницької районної державної адміністрації (ідентифікаційний код  02736633), що знаходиться за адресою: вул. Хмельницьке шосе, 17, м. Вінниця, Вінницька обл., 21036.

8.Утворити ліквідаційну комісію по проведенню процедури ліквідації Управління економіки Вінницької  районної державної адміністрації у складі,  згідно з додатком 1.

9.Встановити строк заявлення кредиторами своїх вимог два місяці, з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення шляхом ліквідації Управління економіки Вінницької районної державної адміністрації в порядку визначеному чинним законодавством.

10.Звернення кредиторів до Управління економіки Вінницької районної державної адміністрації здійснюється шляхом подання письмової заяви – вимоги, до якої надаються необхідні документи для її обґрунтування.

11.Визначити місцезнаходження ліквідаційної комісії за адресою: вул. Хмельницьке шосе, будинок 17, м.Вінниця, Вінницька обл., 21036.

12.Ліквідаційній комісії з проведення процедури ліквідації Управління економіки Вінницької районної державної адміністрації в установленому порядку протягом трьох робочих днів з дати видання розпорядження письмово повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняте рішення щодо припинення  юридичної особи та подати необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.

Забезпечити здійснення всіх організаційно-правових заходів, пов’язаних з припиненням юридичної особи відповідно до вимог законодавства.

13.Розпочати процедуру ліквідації Управління економіки Вінницької районної державної адміністрації з 29 листопада 2019 року.

14.Після закінчення строку для заявлення кредиторами своїх вимог та задоволення чи відхилення цих вимог скласти ліквідаційний баланс, затвердити та забезпечити подання органам податків та зборів.

15.Попередити начальника управління економіки Вінницької районної державної адміністрації  Скорбач О.П. про зміну в організації праці, пов’язаної з припиненням  юридичної  особи, зміну істотних умов праці  та про  наступне

вивільнення у зв’язку з припиненням діяльності юридичної особи, шляхом ліквідації, згідно з додатком 3.

16.Начальнику управління економіки Вінницької районної державної адміністрації Скорбач О.П. попередити працівників про зміну в організації праці пов’язаної з припиненням юридичної особи, зміну істотних умов праці та про наступне їх вивільнення у зв’язку з припиненням діяльності юридичної особи шляхом ліквідації.

17.Припинити шляхом ліквідації, юридичну особу - Відділ агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької районної державної адміністрації (ідентифікаційний код 00730052), що знаходиться за адресою: вул. Хмельницьке шосе, 17, м. Вінниця, Вінницька обл., 21036.

18.Утворити ліквідаційну комісію по проведенню процедури ліквідації Відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької  районної державної адміністрації у складі згідно з додатком 2.

19.Встановити строк заявлення кредиторами своїх вимог два місяці, з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення шляхом ліквідації Відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької  районної державної адміністрації в порядку, визначеному чинним законодавством.

20.Звернення кредиторів до Відділу агропромислового розвитку, екології та   природних   ресурсів  Вінницької    районної   державної   адміністрації здійснюється шляхом подання письмової заяви – вимоги, до якої надаються необхідні документи для її обґрунтування. 

21. Визначити місцезнаходження ліквідаційної комісії за адресою: вул. Хмельницьке шосе, будинок 17, м.Вінниця, Вінницька обл., 21036.

22.Ліквідаційній комісії з припинення діяльності юридичної особи Відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької  районної державної адміністрації в установленому порядку протягом трьох робочих днів з дати видання розпорядження письмово повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняте рішення щодо припинення  юридичної особи таподати необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.

Забезпечити здійснення всіх організаційно-правових заходів, пов’язаних з припиненням юридичної особи відповідно до вимог законодавства.

23.Розпочати процедуру ліквідації Відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької  районної державної адміністрації з 29 листопада 2019 року.

24.Після закінчення строку для заявлення кредиторами своїх вимог та задоволення чи відхилення цих вимог скласти ліквідаційний баланс, затвердити та забезпечити подання органам податків та зборів.

25.Попередити начальника відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької  районної державної адміністрації Григу І.М. про зміну в організації праці, пов’язаної з припиненням юридичної особи, зміну істотних умов праці та про наступне вивільнення у зв’язку з припиненням діяльності юридичної особи шляхом ліквідації, згідно з додатком 3.

26.Начальнику відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької  районної державної адміністрації Гризі І.М. попередити працівників про зміну в організації праці пов’язаної з припиненням юридичної

особи, зміну істотних умов праці та про наступне їх вивільнення у зв’язку з припиненням діяльності юридичної особи шляхом ліквідації.

27.Керівнику апарату районної державної адміністрації Орловській О.Л. забезпечити подання на затвердження голові районної державної адміністрації Положення про апарат  Вінницької районної державної адміністрації.

28.Керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації:

1)забезпечити подання на затвердження голові районної державної адміністрації Положення про структурні підрозділи районної державної  адміністрації (у разі необхідності); 

2) забезпечити подання у встановленому чинним законодавством порядку державному реєстратору документів, необхідних для проведення державної реєстрації затверджених положень про структурні підрозділи районної державної адміністрації та змін до відомостей про юридичну особу у зв'язку з перейменуванням (у разі необхідності); 

3)забезпечити вжиття заходів, передбачених статтею 492 Кодексу законів про працю України та статтею 22 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності»;

4)до 1 грудня 2019 року скласти та подати на затвердження нові штатні розписи  структурних підрозділів районної державної адміністрації.

5) провести необхідну роботу, пов’язану з попередженням, переведенням, вивільненням працівників згідно з вимогами чинного законодавства України;

29.Завідувачу сектору управління персоналом апарату районної державної адміністрації Шульженко І.С.:

1)повідомити керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, працівників відділу з питань державної реєстрації та керівника апарату районної державної адміністрації про скорочення чисельності або штату державних службовців,  зміну істотних умов державної служби згідно з додатком 4;

2)провести необхідну роботу, пов’язану з попередженням,  переведенням,  вивільненням        працівників    апарату    районної   державної   адміністрації, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, відділу  з  питань державної реєстрації районної державної адміністрації.

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Заступник голови районної

   державної адміністрації                                                                 Олег БЕГУС

 

 

ДОДАТОК 1

до розпорядження голови районної

державної адміністрації

від 29.11.2019 року № 387 

С К Л А Д

ліквідаційної комісії по проведенню процедури ліквідації Управління економіки Вінницької  районної державної адміністрації

СКОРБАЧ

Ольга Павлівна

-

начальник управління економіки Вінницької районної державної адміністрації, голова комісії (ідентифікаційний код _________________ )

ЦИБУЛЬСЬКА

Тамара Василівна

-

начальник відділу фінансового – господарського забезпечення, головний бухгалтер апарату Вінницької районної державної адміністрації (ідентифікаційний код _________________)

ФОРОСТЯНА

Ольга Миколаївна

-

начальник юридичного відділу апарату Вінницької районної державної адміністрації (ідентифікаційний код _________________)

 

 

Керівник апарату районної

   державної адміністрації                                              Олена ОРЛОВСЬКА

 

ДОДАТОК 2

до розпорядження голови районної

державної адміністрації

від 29.11.2019 року № 387

С К Л А Д

ліквідаційної комісії по проведенню процедури ліквідації Відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької  районної державної адміністрації

ГРИГА

Інна Миколаївна

-

начальник відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької районної державної адміністрації, голова комісії (ідентифікаційний код ____________ )

ГОНЧАРУК

Наталя Михайлівна

-

головний спеціаліст – головний бухгалтер відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької районної державної адміністрації (ідентифікаційний код  ___________ )

ФОРОСТЯНА

Ольга Миколаївна

-

начальник юридичного відділу апарату Вінницької районної державної адміністрації (ідентифікаційний код  ________________)

 

 

Керівник апарату районної

   державної адміністрації                                              Олена ОРЛОВСЬКА

 

 

ДОДАТОК 3

до розпорядження голови районної

державної адміністрації

від 29.11.2019 року №387

СПИСОК

керівників відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів та управління економіки Вінницької  районної державної адміністрації, які попереджені про зміну в організації праці пов’язаної з припиненням юридичної особи, зміну істотних умов праці та про наступне їх вивільнення у зв’язку з припиненням діяльності юридичної особи

п/п

Прізвище, м.’я, по батькові

Посада

Підпис, дата

1.

СКОРБАЧ

Ольга Павлівна

 

начальник управління економіки Вінницької районної державної адміністрації

 

2.

ГРИГА

Інна Миколаївна

 

начальник відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької районної державної адміністрації

 

 


 

Керівник апарату районної

   державної адміністрації                                              Олена ОРЛОВСЬКА

 

 

ДОДАТОК 4

до розпорядження голови районної

державної адміністрації

від 29.11.2019 року №387

 

СПИСОК

працівників, які попереджені про скорочення чисельності або штату державних службовців,  зміну істотних умов державної служби

п/п

Прізвище, ім’я, по батькові

Посада

Підпис, дата

1.

ОРЛОВСЬКА
Олена Леонідівна

керівник апарату районної державної адміністрації

 

3.

ХОДАЦЬКА

Надія Петрівна

начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації

 

4.

МИКИТЮК

Лариса Василівна

начальник фінансового управління районної державної адміністрації

 

6.

РОМАНЕНКО

Альона Володимирівна

начальник відділу культури і туризму районної державної адміністрації

 

7.

ПАЛІЙ

Ніна Михайлівна

начальник архівного відділу районної державної адміністрації

 

9.

СТИРАН

Наталія Леонідівна

начальник відділу – державний реєстратор відділу  з питань державної реєстрації районної державної адміністрації

 

10.

САЮК

Тетяна Петрівна

державний реєстратор відділу  з питань державної реєстрації районної державної адміністрації

 

11.

ГЛЮЗА

Наталія Вікторівна

державний реєстратор відділу  з питань державної реєстрації районної державної адміністрації

 

12.

РУДИЙ

Володимир Степанович

начальник відділу містобудування та архітектури районної державної адміністрації

 

 

 

Керівник апарату районної

   державної адміністрації                                              Олена ОРЛОВСЬКА

 

 

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.