Пошук по сайту

Архів новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
37894915
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
1059
11248
92401
37624934
414814
650625
37894915

Ваш IP: 18.189.186.214
19 травня 2024 03:30

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 24 червня 2020 року № 151 "Про районний міжвідомчий оперативний штаб із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей"

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 24 червня  2020 року                                  Вінниця                                   № 151

Про районний міжвідомчий оперативний штаб

із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей

Відповідно до статей 22, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», районної Комплексної Програми з питань реалізації державної молодіжної, сімейної, дитячої та гендерної політики у Вінницькому районі на період 2016-2020 роки, затвердженої рішенням 5 сесії Вінницької районної ради 7 скликання від 29 січня 2016 року № 4 (зі змінами), на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 09 червня 2020 року № 366 «Про районний міжвідомчий оперативний штаб із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей», з метою належної  організації оздоровлення та відпочинку дітей та забезпечення координації у сфері оздоровлення та відпочинку дітей:

1.Утворити районний міжвідомчий оперативний штаб із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей у складі згідно з додатком та затвердити положення про нього, що додається.

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Заступник голови районної

    державної адміністрації                                                        Олег БЕГУС

 

 

ДОДАТОК

до розпорядження голови районної

державної адміністрації

від ___________2020 року №_____

 

С К Л А Д

районного міжвідомчого оперативного штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей

БЕГУС

Олег Михайлович

 

-         заступник голови районної державної адміністрації, голова районного міжвідомчого оперативного штабу

ХОДАЦЬКА

Надія Петрівна

 

-         начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації, заступник голови районного міжвідомчого оперативного штабу

ВОЙТЮК

Наталія Станіславівна

 

-         завідувач сектору молодіжної, сімейної, дитячої та гендерної політики управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації, секретар районного міжвідомчого оперативного штабу

ЧАБАН

Сергій Миколайович

 

-         заступник директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (за згодою)

БУРАВІНСЬКИЙ

Віктор Петрович

 

-         начальник районного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області (за згодою)

КАЛЮЖКО

Маріна Юріївна

 

-         головний спеціаліст документообігу, організаційної роботи та інформаційної діяльності апарату районної державної адміністрації

 

КРИВОВ’ЯЗ

Олександр Леонідович

 

-         головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Вінницька центральна районна клінічна лікарня» Вінницької районної ради (за згодою)

БОРСУК

Мирослав Віталійович

 

-         начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації

 

МИКИТЮК

Лариса Василівна

 

-         начальник фінансового управління районної державної адміністрації

 

ОНІЩУК

Микола Іванович

 

-         начальник Вінницького районного сектора головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області (за згодою)

 

ПАСІЧНИК

Вадим Вадимович

 

-         головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Вінницький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Вінницької районної ради (за згодою)

РОМАНЕНКО

Альона Володимирівна

 

 

-         завідувач сектору культури районної державної адміністрації

 

 

ТОМУСЯК

Світлана Михайлівна

 

-         начальник відділу освіти районної державної адміністрації

 

ЯВОРСЬКИЙ

Олександр Леонідович

 

-         начальник поліції Вінницького районного відділення поліції Вінницького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області (за згодою)

 

 

Начальник управління праці та

  соціального захисту населення

         райдержадміністрації                                                      Надія ХОДАЦЬКА

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження голови районної державної адміністрації

від_________2020 року № _____

 

ПОЛОЖЕННЯ

про районний міжвідомчий оперативний штаб із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей

  1. Районний міжвідомчий оперативний штаб із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей (далі – районний штаб) є консультативно-дорадчим органом при голові районної державної адміністрації, утворений з метою сприяння постійному вдосконаленню державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей, забезпечення узгодженості дій органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій  у вирішенні питань, пов’язаних із створенням безпечних умов для якісного відпочинку та оздоровлення дітей.
  2. Персональний склад районного штабу затверджується розпорядженням голови районної державної адміністрації.
  3. Районний штаб у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, указами Президента України та постановами Верховної Ради України, актами Кабінету Міністрів України, нормативно-правовими актами Міністерства соціальної політики, розпорядженнями голови обласної державної адміністрації, районної державної адміністрації та цим Положенням.
  4. Основними завданнями районного штабу є координація дій місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств та організацій, спрямованих на удосконалення діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку усіх типів та форм власності, на забезпечення оздоровлення і відпочинку дітей області, перш за все дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.
  5. Районний штаб відповідно до покладених на нього завдань: проводить моніторинг стану підготовки та проведення оздоровчої кампанії, якості надання послуг із оздоровлення та відпочинку дітей, безпеки перебування дітей у закладах оздоровлення та відпочинку; вносить в установленому порядку на розгляд районної державної адміністрації пропозиції з удосконалення роботи щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей в районі; налагоджує співпрацю місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, власників дитячих закладів, підприємств, установ та організацій, причетних до організації оздоровчого процесу та безпосередньо дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.
  6. Районний штаб має право: утворювати у разі потреби робочі групи, залучати до участі у них представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, спеціалістів окремих галузей (за згодою); отримувати в установленому законом порядку від місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, районних підприємств, установ і організацій інформацію з питань, що належать до компетенції районного штабу та розглядати їх на своїх засіданнях.
  7. До складу районного штабу входять: голова районного штабу, заступник голови районного штабу, члени районного штабу, секретар. Головою районного штабу є заступник голови районної державної адміністрації. Заступником голови районного штабу є начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації відповідно до розподілу обов’язків. Секретарем є завідувач сектором молодіжної, сімейної, дитячої та гендерної політики управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації, відповідальний за реалізацію державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей. У разі відсутності голови районного штабу його обов’язки виконує заступник. До складу районного штабу можуть входити представники зацікавлених територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, профспілок на районному рівні (за згодою).
  8. Основною формою роботи районного штабу є засідання, що проводяться у разі потреби. Засідання районного штабу веде його голова, а у разі його відсутності – заступник голови. Підготовка матеріалів до розгляду на засіданні районного штабу та проекту рішень забезпечується секретарем.
  9. Рішення районного штабу приймаються простою більшістю голосів членів районного штабу, присутніх на засіданні, та оформлюються у вигляді протоколу, підписаного головою районного штабу та секретарем.
  10. Організаційне забезпечення діяльності районного штабу здійснює управління праці та соціального захисту населення Вінницької районної державної адміністрації.

______________________

 

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.