Пошук по сайту

Архів новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
37568019
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
7378
42546
136658
37258681
87918
650625
37568019

Ваш IP: 18.191.211.66
03 травня 2024 05:21

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 30 січня 2020 року № 15 "Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2020 році"

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

      Від 30.01.2020 року                      Вінниця                            № 15

           Про проведення чергових призовів громадян України

на строкову військову службу у 2020 році

Відповідно до статей 27, 39 Закону України „Про місцеві державні адміністрації ”, ст. 36 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, глави 3 Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу”, на виконання Указу Президента України від 16.01.2020 року №13/2020 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році”, Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 28 січня 2020 року № 55 „Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2020 році” та з метою якісного проведення на території району призову громадян України на строкову військову службу:

      1.Призвати на території району у квітні-червні та жовтні-грудні 2020 року на строкову військову службу громадян України чоловічої статі придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час, яким до дня відправки у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 27 річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову.

      2.Затвердити склад районної призовної комісії та її резервний склад для здійснення оперативної заміни членів районної призовної комісії (у разі хвороби або відсутності з інших поважних причин), що додаються.

      3.Засідання призовної комісії проводити щочетверга протягом квітня-червня та жовтня-грудня 2020 року. Присутність усіх членів районної призовної комісії під час її роботи є обов’язковою.

      За членами призовної комісії на весь період виконання цих обов’язків зберігається місце роботи, займана посада та середня заробітна плата.

      4.Голові районної призовної комісії, заступнику голови районної державної адміністрації Бегусу О.М.:

      4.1.Організувати та забезпечити роботу районної призовної комісії в період з 01 квітня до 30 червня та з 1 жовтня до 30 грудня 2020 року  на базі призовної дільниці Вінницького районного військового комісаріату (КНП «Вінницька центральна районна клінічна лікарня» Вінницької районної ради).

      4.2.Вжити необхідних заходів щодо підготовки молоді до військової служби, укомплектування військових формувань України особовим складом, морально і фізично готовим гідно виконувати свій конституційний обов’язок.

      4.3.Забезпечити через виконавчі комітети органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій району оповіщення призовників та забезпечити 100% їх явку на призовну дільницю та медичну комісію, згідно графіків їх роботи у супроводі начальника військово-облікового столу або відповідальної особи.

      4.4. Організувати проведення у лютому-березні та серпні-вересні 2020 року підготовчих заходів, пов’язаних з медичним оглядом, обстеженням та лікуванням призовників.

      4.5.Забезпечити виконання заходів, пов’язаних з підготовкою і проведенням призову громадян України на строкову військову службу, та виділення для роботи призовної дільниці і медичної комісії необхідних технічних працівників з числа безробітних на громадські роботи та матеріально-технічних засобів. Для відправки призовників на обласний збірний пункт (м. Козятин) організувати забезпечення Вінницького районного військового комісаріату (далі ВРК) автомобільним транспортом, за його заявками, та забезпечення охорони громадського порядку.

      4.6.Провести до 25 лютого та до 25 серпня 2020 року заняття з головами виконкомів сільських та селищних рад, а також з посадовими особами, які здійснюють облік призовників, оповіщення, прибуття їх на призовну дільницю та відправку у військові частини.

      4.7.Медичний огляд призовників організувати на призовній дільниці  Вінницького району  (КНП «Вінницька    центральна     районна   клінічна    лікарня» Вінницької районної ради) і провести його  всіма лікарями-спеціалістами згідно Положення про військово-лікарську експертизу та медичний огляд у Збройних Силах України (Наказ Міністра оборони України від 14.08.2008р. №402 зі змінами) відповідно до графіка роботи медичної комісії.

      5.Військовому комісару Вінницького районного військового комісаріату Іванову С.С.:

      5.1.Виконати необхідні заходи, пов’язані з підготовкою і проведенням призову громадян України на строкову військову службу, підготовки молоді до військової служби, укомплектуванням особовим складом, морально і фізично готовим гідно виконувати свій конституційний обов’язок.

      5.2.Провести до 30 березня та до 30 вересня 2020 року одноденні інструктивно-методичні   збори   з   членами   призовної   комісії,    лікарями –

спеціалістами, секретарями призовної комісії, технічними працівниками, які залучаються до роботи на призовній дільниці.

      5.3.Здійснити контроль проведення в березні та вересні 2020 року підготовчих заходів пов’язаних з медичним оглядом, обстеженням та лікуванням призовників.

      5.4. Організувати контроль за проведенням медичного огляду призовників всіма лікарями-спеціалістами згідно Положення про військово-лікарську експертизу та медичний огляд у Збройних Силах України (Наказ Міністра оборони України від 14.08.2008р. № 402, зі змінами).

      6.Головним  лікарям:  КНП «Вінницька    центральна     районна   клінічна    лікарня» Вінницької районної ради Кривов’язу О.Л. та КНП «Вінницький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Вінницької районної ради Пасічнику В.В. організувати та здійснити контроль проведення у березні та вересні 2020 року підготовчих заходів, пов’язаних з медичним оглядом, обстеженням та лікуванням призовників і зобов’язати керівників Вінницької районної центральної клінічної та дільничних лікарень:

      6.1.Утворити відповідними наказами до 2 березня та 1 вересня 2020 року медичну комісію, для якісного проведення медичного огляду призовників і визначення ступеня придатності їх до військової служби, в яку залучити досвідчених лікарів-фахівців та медичних сестер, які володіють методикою військово-лікарської експертизи, з попереднім прийняттям заліків, які погодити з військовим комісаром Вінницького РВК.

      6.2.Щоденно перевіряти повноту записів та висновків лікарів про придатність призовників до військової служби, потребу в проведенні додаткового медичного обстеження та обґрунтованість встановленого діагнозу.

      6.3.Надати до 16 березня та до 14 серпня 2020 року в призовну комісію “медичні карти амбулаторного хворого з вкладними листами до них”, списки осіб, які перебувають на диспансерному обліку з приводу нервово-психічних захворювань, туберкульозу, венеричних захворювань, захворювань шкіри, трахоми, хронічних захворювань внутрішніх органів, кісток, м’язів та інших захворювань, виписки з історії хвороби, дані лікарського обстеження та диспансерного нагляду, що характеризують стан здоров’я призовників, списки лікувально - профілактичних закладів, до яких будуть прикріплені для огляду і лікування призовники, котрі потребують спеціального (амбулаторного) огляду і лікування.

      6.4.Провести безкоштовне (за рахунок раніше виділених коштів згідно відповідної програми) рентгенологічне (флюорографічне) та лабораторне обстеження органів грудної клітини, аналізів крові (на СНІД, гепатит та RW) і сечі,  ЕКГ та  інші  необхідні  обстеження  призовників.  Визначити їм групу та резус крові. Дані занести до особових справ призовників напередодні проходження медичної комісії.

      6.5.Прикріпити призовників, яких визнано такими, які потребують обстеження,  лікування  та  медичного  огляду  до  лікувально-профілактичних  та лікувальних закладів. Обстеження проводити позачергово при наявності у них направлення медичної комісії, з обов’язковим заповненням „Акту обстеження стану здоров’я призовника”, висновку лікаря та виписки епікризу в амбулаторну картку.

          6.6. Забезпечити медичну комісію медико-санітарним майном, медичними інструментами і медикаментами для оснащення лікарських кабінетів призовної дільниці.

         6.7.Забезпечити позачергове обстеження лікарями медичної комісії призовників, які проходять медичне обстеження згідно графіку роботи  медичної комісії.

      7.Фінансовому управлінню районної державної адміністрації (Микитюк Л.В.) здійснювати фінансування Вінницького районного військового комісаріату на заходи, пов’язані з проведенням призову громадян України на строкову військову службу і транспортних затрат на ці заходи, відповідно до коштів, виділених на «Програму військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в ЗСУ та інших військових формуваннях на 2018-2020 роки».

      8.Начальнику відділу освіти районної державної адміністрації
Томусяк С.М. забезпечити тестування фізичної підготовки громадян, які підлягають призову на строкову військову службу.

      9.Головам виконавчих комітетів сільських та селищних рад, об’єднаних територіальних громад району:

      9.1.Сприяти організації призову громадян на строкову військову службу, відрядити начальників військово-облікових столів (інших посадових осіб, які виконують їх обов’язки) у Вінницький РВК для надання допомоги в оформленні особових справ призовників згідно окремого графіка.

      9.2.Забезпечити оповіщення громадян про призов на строкову військову службу через відповідні групи оповіщення, їх своєчасне прибуття на медичну комісію та призовну дільницю, згідно графіків явки за днями, у супроводі начальників військово-облікових столів або відповідальних осіб на технічно справному транспорті. У разі відсутності призовника надавати призовній комісії підтверджуючі документи із зазначенням причини відсутності призовника (довідки про навчання, вироки судів, пояснення родичів тощо).

      10.Голові районної призовної комісії Бегусу О.М., начальнику сектору культури    районної  державної  адміністрації Романенко А.В., військовому комісару Вінницького районного військового комісаріату
Іванову С.С. до 30 березня та до 30 вересня 2020 року організувати урочисті проводи громадян, які призиваються на строкову військову службу.

      11.Начальнику Вінницького районного відділення поліції Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Яворському О.Л.:

      11.1.До 1 березня та до 1 серпня 2020 року передати у військовий комісаріат списки   призовників    1993-2002  років   народження,  які   притягувались   до

кримінальної та адміністративної відповідальності, знаходяться під слідством та судом, викликались до органів внутрішніх справ за антисуспільну поведінку, зловживання алкоголем або наркотичними речовинами.

      11.2.Забезпечити дотримання громадського порядку на призовній дільниці в період проведення відправок молодого поповнення з 1 квітня до 26 червня та з 1 жовтня до 30 грудня 2020 року згідно графіка відправок.

      11.3.Проводити згідно з вимогами частини третьої статті 38 Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу”  розшук, затримання і доставку до військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

      12.Керівникам підприємств і організацій (за згодою), для доставки призовників на обласний збірний пункт у місто Козятин, виділити обладнаний та технічно справний автотранспорт.

      13.Заступнику керівника апарату - начальнику відділу документообігу, організаційної роботи та інформаційної діяльності апарату районної державної адміністрації Ленді С.В. опублікувати  розпорядження в засобах масової інформації та розмістити на веб-сайті Вінницької районної державної адміністрації.

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Заступник голови районної

  державної адміністрації                                                                    Олег БЕГУС


                                                         ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                  розпорядження голови районної

                                                                                  державної адміністрації

                                                                                  від  30.01.2020 року  №15

Склад призовної комісії Вінницького району

Голова комісії:

Бегус

Олег Михайлович

-

заступник голови районної державної адміністрації

Члени комісії:                     Іванов                                    Сергій Сергійович

-

військовий комісар Вінницького РВК (за згодою)

     

Мудрик

Олег Володимирович

-

начальник сектору превенції Вінницького РВП ВВП ГУНП у Вінницькій області (за згодою)

Антонюк 

Сергій Євгенович

-

 

завідуючий поліклінічним відділенням КНП «Вінницька центральна районна клінічна лікарня» Вінницької районної ради (за згодою)

Бурячок

Костянтин Анатолійович

-

головний спеціаліст відділення комплектування Вінницького РВК (за згодою)

Столяренко 

Василь Олександрович

-

методист центру навчально-інформаційного забезпечення відділу освіти районної державної адміністрації

Юсумбелі

Роман Андрійович

-

голова Вінницької районної організації ВФСТ „Колос” АПК України (за згодою)

Секретар комісії:

Гаврилюк

Людмила Михайлівна

-

медична сестра поліклінічного відділення КНП «Вінницька центральна районна клінічна лікарня» Вінницької районної ради

 

_________________________

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                 розпорядження голови районної

                                                                                 державної адміністрації

                                                                                 від 30.01.2020 року  № 15

 

Резервний склад призовної комісії Вінницького району

Голова комісії:

Олексій

Петро Григорович

-

старший інспектор з оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації

Члени комісії:

Гартель

Петро Вацлович

-

заступник військового комісара Вінницького РВК (за згодою)

Ірга

Сергій Юрійович

-

 

методист центру навчально-інформаційного забезпечення відділу освіти районної державної адміністрації

Мулик

Олександр Олександрович

-

старший інспектор ювенальної превенції Вінницького РВП ВВП у Вінницькій області

(за згодою)

Катілова

Тетяна Олексіївна

-

заступник головного лікаря КНП «Вінницька центральна районна клінічна лікарня» Вінницької районної ради (за згодою)

Ілик

Олексій Сергійович

-

головний спеціаліст з режимно-секретної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації

 Секретар комісії:

Чорна

Поліна Сергіївна

-

медична сестра поліклініки КНП «Вінницька центральна районна клінічна лікарня» Вінницької районної ради

     

                                                                           ________________________________________________

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.