Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37196020
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
10975
15077
57941
36975102
366544
741627
37196020

Ваш IP: 3.128.205.109
18 квітня 2024 15:04

В селищі Стрижавка відкрито 6-те робоче місце для обслуговування громадян фахівцями Пенсійного фонду

На виконання Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року і завдань уряду, Вінницьке приміське об'єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області розширює свою присутність в місцевих територіальних громадах району, шляхом відкриття агентських пунктів.
На початок року у Вінницькому районі забезпечено прийом громадян на п’яти віддалених робочих місцях (смт. Вороновиця, с. Якушинці, с.Агрономічне, с. Лука Мелешківська, с. Сокиринці).  Сьогодні майже 40 тисяч жителів територіальних громад мають можливість без необхідності виїзду до районного центру, отримати необхідні послуги за місцем проживання.

У відкритті агентського пункту взяли участь, голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, голова Вінницької райдержадміністрації Михайло Демченко, Стрижавський селищний голова Таїсія Короленко,  заступник Голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко, начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олена Корчака, керівник Вінницького приміського об’єднаного управління Пенсійного фонду Володимир Кубик, керівники підвідомчих управлінь Фонду області та представники громадськості.

Подальший розвиток надання якісних послуг та їх максимальне наближення до населення є пріоритетом в роботі органів Фонду. До кінця поточного року нами заплановано відкриття ще не менше 20 віддалених робочих місць - зауважила очільник головного управління Олена Корчака, спілкуючись з громадськістю.

Вперше в Україні, під час відкриття агентського пункту, пенсійники Вінниччини продемонстрували присутнім в реальному часі алгоритм роботи на віддаленому робочому місці з використанням сучасних новітніх інформаційних технологій.

У своєму виступі голова Вінницької ОДА Валерій Коровій подякував за співпрацю та зазначив, що робота щодо поліпшення якості надання послуг, за сприяння органів влади, буде продовжена. Головне що потрібно робити сьогодні - це зручні сервіси для людей.

Голова Вінницької районної державної адміністрації Михайло Демченко у своєму слові зазначив: «Ми повинні створювати комфортні умови для жителів територіальних громад для того, щоб вони отримували якісні послуги. В районі ми відкриваємо 6-й агентський пункт, який обслуговує майже 60 відсотків населення та 51 відсоток пенсіонерів. Саме доступність, прозорість та зручність для людей  - це спільна робота обласної, районної, місцевої влади. Дякую селищному голові Таїсії Короленко за те, що підтримала таку гарну ідею для того, щоб нашим людям надавались якісні послуги, а саме головне на місцях».

Заступник Голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко повідомила мешканців селища Стрижавка про те, що уже в січні затверджено бюджет Пенсійного фонду України на 2018 рік, яким передбачено своєчасну виплату пенсій. Підвищення пенсійних виплат можливе за умови спільних, з органами місцевої влади заходів щодо легалізації трудових відносини та заробітної плати, підвищення заробітної плати працюючим особам. Будемо отримувати надходження, та відповідно виплачувати підвищену пенсію.

Стрижавський селищний голова Таїсія Короленко подякувала усім хто долучився до такої чудової справи та  за надану таку можливість мешканцям селища Стрижавка та наближеним селам отримувати якісні послуги.

Довідково:

На віддалених робочих місцях надається 12 видів послуг:

  1. Надання довідкової інформації;
  2. Попередній запис на прийом;
  3. Надання консультацій щодо пенсійного забезпечення;
  4. Прийом замовлень на довідки (про перебування на обліку, про розмір пенсії) та індивідуальні відомості про застраховану особу ОК-5, ОК-7;
  5. Видача виготовлених довідок, індивідуальних відомостей;
  6. Прийом анкети на виготовлення пенсійного посвідчення;
  7. Видача пенсійного посвідчення;
  8. Надання переліку документів, необхідних для призначення (перерахунку) пенсій, виплати допомоги на поховання;
  9. Опрацювання документів майбутніх пенсіонерів;
  10. Надання допомоги в отриманні документів, що підтверджують страховий стаж та зарплату;
  11. Прийом заяв та документів щодо: 
 - переведення виплати пенсії за новим місцем проживання
 - виплати пенсії за довіреністю
 - зміни розміру виплати пенсій
 - перерахунку, призначення пенсії
 - встановлення пенсії за особливі заслуги перед Україною
 - виплати недоотриманої пенсії;
  12. Надання допомоги в користуванні порталом електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

 

 

 

 

 

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.