Проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Розглянуто питання про вжиття превентивних заходів направлення на зниження ризиків виникнення можливих надзвичайних ситуацій медико-біологічного характеру у літній пріод. Прийнято рішення про створення робочих груп для проведення комісійних моніторингових обстежень закладів громадского харчування, що спеціалізуються на виготовлені та реалізації страв швидкого приготування, в тому числі "кебабів", "хотдогів" та "шаурми" (стаціонарні та тимчасові) на території району.
Проведено аналіз стану комплексних обстежень об'єктів фонду захисних споруд цивільного захисту за перше півріччя 2025 року. Визначено заходи направлені на вирішення проблемних питань, що виникають під час проведення комплексних, контрольних та позапланових бстежень захисних споруд цивілного захисту.