Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37281440
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
5426
17333
22759
37138079
451964
741627
37281440

Ваш IP: 18.118.137.243
23 квітня 2024 12:12

Огляд головних тем «Голосу України»

Сьогодні у «Голосі України»:

Ліс для Закарпаття - вище, ширше й більше, ніж ліс

За "взяли покататися" чекатиме реальна відповідальність

Безпекова ситуація у Чорноморському регіоні залишається нестабільною

Маємо вживати всіх заходів, щоб захистити інтереси наших вірян у Криму

Кожен регіон матиме чіткий план розвитку

Перший дзвоник на Донеччині пролунає за календарем

Ліс для Закарпаття - вище, ширше й більше, ніж ліс

Новопризначений голова Державного агентства лісових ресурсів України Василь Кузьович (на знімку) на початку серпня відвідав чотири карпатські області. В тому числі, й Закарпатську. Де, як повідомляє офіційна сторінка агентства, зустрівся з головою ОДА Олексієм Петровим, оглянув декілька лісгоспів, поспілкувався з громадськими активістами та лісівниками. У підсумку констатував: на підставі "живого спілкування з людьми", "працівникам лісової охорони сьогодні соромно одягати формений одяг, адже люди одразу скажуть, що злочинець... Тому поставив завдання, щоб кожен лісівник, перебуваючи на своєму службовому місці, зрозумів: в Українських Карпатах потрібно змінити форми і способи господарювання у лісах". (читайте у «Голосі України» на 1, 7 стор. >>> article/335025).

За "взяли покататися" чекатиме реальна відповідальність

У Верховній Раді відбулося засідання Комітету з питань правоохоронної діяльності під головуванням керівника комітету Дениса Монастирського.

Розглянуто кілька важливих документів. Зокрема, законопроект "Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення відповідальності у сфері охорони культурної спадщини" (No 2037).

Як зазначив під час представлення документа присутнім народний депутат Руслан Князевич, під підсиленням відповідальності йдеться про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення. За його словами, покарання наступатиме за ухилення від підписання охоронних договорів на об'єкти культурної спадщини (сьогодні - на пам'ятки культурної спадщини), а також за неподання звіту про проведене археологічне дослідження. (читайте у «Голосі України» на 1, 2 стор. >>> article/335055).

Безпекова ситуація у Чорноморському регіоні залишається нестабільною

В умовах російсько-української війни якість державної політики у сфері безпеки і оборони вимірюється не кількістю ухвалених законів, а життям і здоров'ям громадян країни. Останні шість років країна не може говорити про захищеність державного суверенітету та своєї територіальної цілісності. Про це та інше йшлося під час обговорення, присвяченого законодавчому забезпеченню сфер національної безпеки і оборони, яке організувала ГО "Мережа захисту національних інтересів "АНТС". (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/335056).

Маємо вживати всіх заходів, щоб захистити інтереси наших вірян у Криму

У перші тижні нової сесії, яка розпочнеться першого вересня, Верховна Рада розгляне Постанову "Про деякі питання захисту права на свободу світогляду та віросповідання вірян Кримської єпархії Української православної церкви (Православної церкви України) та збереження приміщення Кафедрального собору святих рівноапостольних князя Володимира та княгині Ольги" (No 3447). Про це повідомила заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук (на знімку) під час участі у заході, присвяченому проблемам захисту українських вірян на території Криму. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/335058).

Кожен регіон матиме чіткий план розвитку

На Дніпропетровщині за участі Президента України Володимира Зеленського представили Стратегію розвитку краю на 2021-2027 роки. Це стало черговим етапом серії презентацій стратегій розвитку українських регіонів.

Володимир Зеленський зазначив, що для нього як для Президента України кожен регіон є рідним, але Дніпропетровщина - це особливе місце. "Тут я народився й виріс, тут пройшла моя юність, тут живуть мої мама й тато. Тут я зустрів кохану дружину й народилася моя перша дитина - моя донька. Для мене Дніпропетровщина - це місце сили. І я впевнений, що цей регіон може стати місцем сили всієї країни", - підкреслив він. (читайте у «Голосі України» на 3 стор. >>> article/335059).

Перший дзвоник на Донеччині пролунає за календарем

З 1 вересня усі заклади освіти Донеччини розпочинатимуть навчальний рік у звичайному режимі, повідомила директор департаменту освіти і науки Донецької ОДА Тетяна Сідашева. (читайте у «Голосі України» на 6 стор. >>> article/335032).

Повний випуск «Голосу України» від 28.08.2020 на сайті http://www.golos.com.ua

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.