Пошук по сайту

Архів новин

Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
40230696
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
7831
12526
20357
40068258
45791
669609
40230696

Ваш IP: 3.15.4.14
03 вересня 2024 16:24

Тижневий дайджест важливих подій Вінниччини

На жаль, минулий тиждень почався з наймасовішої від початку повномасштабного вторгнення повітряної атаки по всій території України.

  • 26 серпня на Вінниччині зафіксовано влучання в обʼєкти критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено вікна та дахи однієї школи та приватних будинків. 

Детальніше: http://surl.li/kyyrko

  • У ніч на 27 серпня в області уламки ракети влучили в приватний будинок, зруйнувавши дах. На місці оперативно працювали всі служби.

Більше – за посиланням: http://surl.li/kttrhk

Минулого тижня повітряна тривога лунала в області 8 разів. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України знищено 263 шахеди та 109 ракет. У тому числі на Вінниччині збито 9 БпЛА та 9 крилатих ракет.

Дякуємо Силам оборони, рятувальникам, енергетикам і комунальникам Вінниччини! Вкотре закликаємо жителів області, будь ласка, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Бережіть себе і своїх близьких!

  • Чергову партію дронів та інші технічних засобів передали 14 бригаді оперативного призначення «Червона Калина» та полку поліції особливого призначення «Корпус оперативно-раптової дії» ГУНП у Київській області.

Більше – за посиланням: http://surl.li/zcbzmh

  • На Вінниччині вшанували пам'ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України. Відбулося покладання квітів до пам’ятних знаків.

Детальніше: http://surl.li/mfebjt

  • У День пам'яті загиблих захисників відбулось спецпогашення поштової марки «Хвилина мовчання». Нова марка – це нагадування про всіх, хто віддав своє життя за Україну.

Подробиці – за посиланням: http://surl.li/lyhiwn

  • На Вінниччині пройшов українсько-корейський бізнес-форум. Учасники презентували свої компанії та обговорили актуальні питання співпраці в різних галузях.

Більше – за посиланням: http://surl.li/csxykx

  • В області відбулась міжвідомча нарада з питання публічних закупівель громадського транспорту та комунальної техніки. Головне завдання - наповнити внутрішній ринок конкурентною технікою та забезпечити фінансову спроможність громад для її придбання.

Подробиці – за посиланням: http://surl.li/zrpkfe

  • На Вінниччині пройшов круглий стіл з перспектив експортного потенціалу області в умовах війни та післявоєнної відбудови. Основна мета – підвищити експортну спроможність бізнесу регіону. 

Більше - за посиланням: http://surl.li/elxerl

  • В області відбулась серпнева конференція. Йшлося про нові виклики та завдання, які стоять перед учасниками освітнього процесу.

Детальніше: http://surl.li/dtbklu

  • Подільський регіональний онкологічний центр отримав автомобіль для транспортування пацієнтів. Транспорт передали закладу благодійники.

Подробиці – за посиланням: http://surl.li/kggnvx

  • На Вінниччині впроваджують послугу підтриманого проживання. У закладі, що чотири роки поспіль діє у м.Вінниці, послугу отримують молоді люди з порушеннями розумового розвитку.

Деталі – за посиланням: http://surl.li/vvavdh

  • Діти полеглих воїнів та ветеранів війни відправилися до дитячого оздоровчого табору у Закарпатті. Відпочинок організовано в рамках Обласної цільової програми підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.

Більше – за посиланням: https://is.gd/sYL68u

  • Керівництво ОВА долучилось онлайн до першого засідання оргкомітету з питань підготовки та проведення «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» у новому навчальному році. Заплановано нові види спорту, під які розроблені відповідні регламенти.

Детальніше: https://is.gd/YsNFRk

  • Двоє вінничан беруть участь у ХVII літніх Паралімпійських іграх у Парижі. На змаганнях виступлять Олексій Денисюк та Марія Шпатківська.

Детальніше: http://surl.li/vgabqv

  • Понад 2000 вінничан долучилися до забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України»! Це щорічна патріотична традиція задля вшанування подвигу тих, хто віддав життя, захищаючи свободу України.

Подробиці – за посиланням: https://is.gd/35H5Of

Дякуємо всім, хто щодня допомагає наближати нашу Перемогу!

Працюємо далі.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.