Пошук по сайту

Архів новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
36486964
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
7272
24197
31469
36330641
396781
828250
36486964

Ваш IP: 3.239.214.173
19 березня 2024 07:12

Відкрито дошкільний підрозділ «Широкогребельського НВК: ЗОШ І ст.-ДНЗ»

10 жовтня у мешканців села Широка Гребля  відбулося подвійне свято: відзначення Дня села та урочисте відкриття дошкільного підрозділу «Широкогребельського НВК: ЗОШ І ст.-ДНЗ».

Ця довгоочікувана та радісна  подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, схвильовані батьки, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів громади, оскільки потреба в садочку існувала вже давно.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: голова райдержадміністрації Євгеній Луценко та його заступник Микола Чухрій, голова районної ради Тетяна Закревська, Широкогребельський сільський голова Андрій Фостик, головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Олена Кугай,  депутати районної ради, представники-спонсори місцевих підприємств, організацій,  батьки та діти.

Гості привітали присутніх з Днем села та відкриттям садочку й побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. Також подякували підприємцям, активістам,  які долучилися до такої чудової справи та вручили подяки за надану спонсорську допомогу.

«Якщо відкривається садочок – це означає, що село живе і буде жити. Від того, як ми дбаємо про підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства. Відкриття дошкільного навчального закладу – свято не лише для дітлахів, а й для батьків. Тепер діти перебуватимуть під опікою, наглядом і  любов’ю вихователів. Адже кожен з батьків мріє про достойне майбутнє своїх дітей. Від тієї підготовки, яку дошкільнята отримають зараз, в значній мірі залежить те, з якими знаннями вони прийдуть до школи та якими фахівцями стануть у майбутньому, – звернувся до присутніх голова райдержадміністрації Євгеній Луценко.

В результаті реорганізації навчального закладу створено просторий, обладнаний за сучасними вимогами дошкільний підрозділ розрахований для 25 вихованців однієї різновікової групи . Заклад облаштовано за співфінансування коштів із районного бюджету, сільської ради та спонсорської допомоги.

Для вихованців садочку підготовлено просторі світлі кімнати з чудовими новими меблями, казковими ігровими куточками, затишною спальнею та  роздягальнею. Харчоблок забезпечено сучасним кухонним обладнанням. Створено комфортні умови, як для малечі, так і для працівників садочка, а також побудовано затишний внутрішній двір з ігровим майданчиком.

Колектив із чотирьох чоловік, який очолила  Лариса Петер, доклав чимало зусиль, щоб підготувати приміщення всередині та ззовні до прийому дітей та впорядкувати прилеглу територію, що займає два гектара.

Після  традиційного перерізання стрічки запрошені гості, присутні на святі з радістю і хвилюванням переступили поріг нового закладу та побували в гостинних стінах дитсадка.

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.