Пошук по сайту

Архів новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
37854013
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
1763
23487
51499
37624934
373912
650625
37854013

Ваш IP: 18.219.132.107
16 травня 2024 02:54

РОЗПОРЯДЖЕННЯ від 18 березня 2021 року № 67 "Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2021 році"

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 від 18 березня  2021 року                                  Вінниця                  № 67

 Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2021 році

       Відповідно до статей 6, 27, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», глави 3 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», на виконання Указу Президента України від 24.02.2021 року №71/2021 "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році ”,  розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11 березня 2021 року №199 «Про забезпечення проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2021 році» та з метою якісного проведення на території району призову громадян України на строкову військову службу:

  1. Призвати на території району у квітні-червні та жовтні-грудні 2021 року на строкову військову службу громадян України чоловічої статі придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час, яким до дня відправки у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 27 річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову.
  2. Затвердити такі, що додаються:

     2.1.Склад районної призовної комісії.

     2.2.Резервний склад районної призовної комісії.

     2.3.Персональний склад лікарів, які будуть забезпечувати медичні огляди  громадян відповідних територіальних громад на базі комунальних базових лікувальних закладів за місцем розміщення районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

     2.4.Графік засідань районної призовної комісії.

  1. Голові районної призовної комісії - заступнику голови районної державної адміністрації:

     3.1.Організувати та забезпечити роботу районної призовної комісії в період з 1 квітня до 29 червня та з 1 жовтня до 30 грудня 2021 року  на базі призовної дільниці.

     3.2.Забезпечити районні територіальні центри комплектування та соціальної підтримки у період роботи призовних комісій необхідною кількістю технічних працівників з обслуговування.

     3.3.Сприяти виконанню заходів, пов’язаних із підготовкою та проведенням призовів громадян України на строкову військову службу, шляхом:

виділення необхідних матеріально-технічних засобів для роботи призовних дільниць;

надання районним територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки, за їх заявками, автомобільного транспорту для відправки призовників на обласний збірний пункт в м. Козятин;

     3.4.Організувати проведення у березні та серпні-вересні 2021 року підготовчих заходів, пов’язаних з медичним оглядом, обстеженням та лікуванням призовників.

     4.Військовим комісарам районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки:

     4.1.Виконати необхідні заходи, пов’язані з підготовкою і проведенням призову громадян України на строкову військову службу, підготовки молоді до військової служби, укомплектуванням особовим складом, морально і фізично готовим гідно виконувати свій конституційний обов’язок.

     4.2.Провести до 30 березня та до 30 вересня 2021 року одноденні інструктивно-методичні   збори   з   членами   призовної   комісії,    лікарями – спеціалістами, секретарями призовної комісії, технічними працівниками, які залучаються до роботи на призовній дільниці.

     4.3.Здійснити контроль проведення у березні та вересні 2021 року підготовчих заходів пов’язаних з медичним оглядом, обстеженням та лікуванням призовників.

  1. Головним  лікарям  комунальних медичних закладів:

     5.1.Організувати та здійснити контроль проведення у березні та вересні 2021 року підготовчих заходів, пов’язаних з медичним оглядом, обстеженням та лікуванням призовників.

     5.2.Надати до 15 березня та до 15 серпня 2021 року в призовну комісію «медичні карти амбулаторного хворого з вкладними листами до них», списки осіб, які перебувають на диспансерному обліку з приводу нервово-психічних захворювань, туберкульозу, венеричних захворювань, захворювань шкіри, трахоми, хронічних захворювань внутрішніх органів, кісток, м’язів та інших

захворювань, виписки з історії хвороби, дані лікарського обстеження та диспансерного нагляду, що характеризують стан здоров’я призовників,

списки лікувально - профілактичних закладів, до яких будуть прикріплені для огляду і лікування призовники, котрі потребують спеціального (амбулаторного) огляду і лікування.

     5.3.Провести безкоштовне рентгенологічне (флюорографічне) та лабораторне обстеження органів грудної клітини, аналізів крові (на СНІД, гепатит та RW) і сечі, ЕКГ та інші необхідні обстеження призовників. Визначити їм групу та резус крові. Дані занести до особових справ призовників напередодні проходження медичної комісії.

     5.4.Прикріпити призовників, яких визнано такими, які потребують обстеження,  лікування  та  медичного  огляду  до  лікувально-профілактичних  та лікувальних закладів. Обстеження проводити при наявності у них направлення медичної комісії, з обов’язковим заповненням «Акту обстеження стану здоров’я», висновку лікаря та виписки епікризу в амбулаторну картку.

     5.5.Забезпечити медичні комісії медико-санітарним майном, медичними інструментами і медикаментами для оснащення лікарських кабінетів призовних дільниць.

     5.6.Забезпечити позачергове обстеження лікарями медичних комісій призовників, які проходять медичне обстеження згідно графіку роботи  медичних комісій.

     6.Рекомендувати головам територіальних громад району:

     6.1.Сприяти виконанню заходів, пов’язаних з підготовкою і проведенням призову громадян на строкову військову службу, відрядити начальників військово-облікових столів (інших посадових осіб, які виконують їх обов’язки) до відповідних районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки для надання допомоги в оформлені особових справ призовників згідно окремих графіків.

     6.2.Організувати виконання заходів своєчасного оповіщення призовників щодо необхідності їх своєчасного прибуття на медичні комісії та призовну дільницю, згідно графіків явки за днями, у супроводі начальників військово-облікових столів або відповідальних осіб на технічно справному транспорті.

     6.3.Забезпечити надання автомобільного транспорту для відправки призовників на обласний збірний пункт у місто Козятин.

     7.Голові призовної комісії, військовим комісарам районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки  до 30 березня та до 30 вересня 2021 року (якщо не буде карантинних обмежень) організувати урочисті

проводи громадян, які призиваються, які призиваються на строкову військову службу.

     8.Начальнику Вінницького районного управління поліції Вінницького  Головного управління національної поліції  у Вінницькій області Курчику В.В.:

     8.1.В термін до 26 березня та до 1 серпня 2021 року передати до районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки списки призовників 1994-2003 років народження, які притягувались до кримінальної та адміністративної відповідальності, знаходяться під слідством та судом, викликались до органів внутрішніх справ за антисуспільну поведінку, зловживання алкоголем або наркотичними речовинами.

     8.2.Забезпечити дотримання громадського порядку на призовній дільниці в період проведення відправок молодого поповнення з 1 квітня до 26 червня та з 1 жовтня до 30 грудня 2021 року згідно графіка відправок.

     8.3.Проводити згідно з вимогами частини третьої статті 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»  розшук, затримання і доставку до районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

     9.Відділу цифрового розвитку, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації (Катерина Хавтирко)  розмістити розпорядження на веб-сайті Вінницької районної державної адміністрації.

     10.Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова  районної державної

            адміністрації                                                                        Віталій УРДЗІК

 

Додаток.doc

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.