Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37363526
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
13927
25851
104845
37138079
534050
741627
37363526

Ваш IP: 3.145.111.125
26 квітня 2024 08:02

Розпорядження голови райдержадміністрації від 08.08.12року № 926 «Про вдосконалення роботи в районі щодо реалізації громадянами конституційного права на звернення»

ВІННИЦЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ВІННИЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  “08” серпня 2012 р.                                                                                     № 926

Про вдосконалення роботи в районі щодо реалізації
громадянами конституційного права на звернення

Відповідно до пункту 3, частини першої статті 25 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 28 Закону України «Про звернення громадян», на виконання вимог Указу Президента України від 12 березня 2012 року № 187/2012 «Про Національний план дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», пункту 12 доручення Прем’єр-міністра України від 23 березня 2012 року                         № 11061/1/1-12, абзацу одинадцятого пункту 2 Рішення Ради регіонів від 15 березня 2012 року № 1-1/600, абзацу шостого пункту 11 витягу з протоколу засідання Кабінету Міністрів України від 7 березня 2012 року  № 17, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 10.04.2012 року №188 «Про вдосконалення роботи в області щодо реалізації громадянами конституційного права на звернення» та необхідністю вдосконалення в районі роботи щодо забезпечення дотримання вимог чинного законодавства із забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення, з метою усунення недоліків в роботі зі зверненнями громадян:

1. Затвердити заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення, що додаються.

2. Структурним підрозділам районної державної адміністрації,  виконкомам сільських та селищних рад:

2.1. Розглядати питання роботи зі зверненнями громадян на нарадах, засіданнях виконавчих комітетів.

2.2. Посилити вимогливість за дотриманням нормативно-правових актів, спрямованих на забезпечення реалізації конституційних прав громадян на звернення.

2.3. Забезпечити виконання заходів та інформувати головного спеціаліста по зверненнях громадян загального відділу апарату районної державної адміністрації Парубок Р.В. за результатами проведеної роботи щопівроку до 5 числа місяця, наступного за звітним періодом.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на  керівника апарату районної державної адміністрації Зелінську О.М.

Голова районної державної
адміністрації          П.Г.ВЕКЛІЧ

ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження голови районної
державної адміністрації
від 08.08.2012 року №926

З А Х О Д И

щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного
права на звернення

1. Забезпечувати всебічне, об’єктивне і оперативне вирішення, порушених у зверненнях громадян проблемних питань, у відповідності з чинним законодавством України.

Перший заступник голови, заступник голови райдержадміністрації, керівник апарату райдержадміністрації; головний спеціаліст по зверненнях громадян загального відділу  апарату райдержадміністрації; керівники структурних підрозділів райдержадміністрації; голови виконавчих комітетів сільських та селищних рад

Постійно

2. Проаналізувати організацію роботи зі зверненнями громадян та особистого прийому громадян керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, головами виконавчих комітетів сільських та селищних рад  з питань, що стосуються особистого прийому і звернень громадян.

Керівник апарату райдержадміністрації; головний спеціаліст по зверненнях громадян загального відділу  апарату райдержадміністрації

Протягом року

3. Активізувати роботу щодо проведення виїзних прийомів в територіальних громадах району та за результатами прийомів здійснювати щомісячні дні контролю із можливою участю заявників.

Перший заступник голови, заступник голови райдержадміністрації, головний спеціаліст по зверненнях громадян загального відділу  апарату райдержадміністрації

Згідно з планами-графіками

4. Вдосконалити роботу постійно діючих комісій з питань розгляду звернень громадян.

Головний спеціаліст по зверненнях громадян загального відділу  апарату райдержадміністрації

Постійно

5. Продовжити роботу телефонних «гарячих ліній» для оперативного вирішення нагальних проблем жителів району.

Головний спеціаліст по зверненнях громадян загального відділу  апарату райдержадміністрації; сектор з питань внутрішньої політики, зв»язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату райдержадміністрації

Постійно

6. Забезпечити дотримання чинного законодавства про звернення громадян щодо своєчасної і якісної реалізації звернень, спрямувавши роботу служб, направлених на захист інтересів осіб, які потребують соціальної допомоги.

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації; Вінницький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; відділ у справах сім’ї та молоді райдержадміністрації; служба у справах дітей райдержадміністрації; голови виконавчих комітетів сільських та селищних рад

Постійно

7. Висвітлювати роботу зі зверненнями громадян та реагування на найбільш поширені звернення у місцевих засобах масової інформації.

Сектор з питань внутрішньої політики, зв»язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату райдержадміністрації, головний спеціаліст по зверненнях громадян загального відділу  апарату райдержадміністрації; керівники структурних підрозділів райдержадміністрації; голови виконавчих комітетів сільських та селищних рад

Постійно

8. Заслуховувати щопівріччя на колегії районної державної адміністрації питання щодо організації роботи зі зверненнями громадян та дотримання вимог чинного законодавства України про звернення громадян.

Керівник апарату райдержадміністрації; головний спеціаліст по зверненнях громадян загального відділу  апарату райдержадміністрації

Протягом року

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.