Пошук по сайту

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
37341333
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Минулого тижня
Цього місяця
Попередній місяць
Весь час
17585
30746
82652
37138079
511857
741627
37341333

Ваш IP: 18.119.135.202
25 квітня 2024 14:44

Михайло Демченко: Найкраща інвестиція – це інвестиція в майбутнє наших дітей

Під час об’їзду Михайло Демченко оглянув Степанівський НВК: ЗОШ  І-ІІІ ст.- ДНЗ, який відвідує 112 дітей. Навчальний заклад є досить великим і просторим та один із найбільших в районі. Класи оснащені усім необхідним, але для кращого освоєння інформатики потрібно придбати нові комп’ютери. В школі частково замінено вікна на металопластикові, але цього не достатньо, щоб максимально зберегти тепло в школі. Також було оглянуто сільський клуб, бібліотеку та амбулаторію.

«Дітям треба забезпечити гідні умови для освіти та виховання.  А цієї мети можна досягти лише спільними зусиллями: влади, територіальної громади, бізнесу, педагогів. Це - найкраща інвестиція, оскільки вона вкладається в майбутнє наших дітей, а значить – в майбутнє України», - наголосив очільник району.

На зустрічі з жителями села виникали питання щодо освітлення вулиць та встановлення дитячого майданчика.

«На сьогодні є дуже багато міжнародних донорів із залученням додаткових коштів, і одним із таких є грантова діяльність. Тому ми повинні залучати молодь писати гранти, щоб зробити все для розбудови власного населеного пункту», - підкреслив Михайло Демченко.

Наступний візит був до с.Некрасово. На сьогодні першочергова проблема, яка виникла в селі це капітальний ремонт амбулаторії або перехід в нове приміщення, адже дана будівля 1904 року забудови.

Потребує  завершення ремонтних робіт з ліквідації аварійності Некрасовський СБК.  Вартість робіт згідно ПКД – 376,0 тис.грн.

Затим керівник району відвідав Побережненську сільську раду. В Побережненському будинку культури потрібно зробити ремонт та утеплити фойє. Даний будинок культури не опалюється, і це не дає змоги в осінньо-зимовий період проводити більше культурних заходів.

«Варто зауважити, що в даному населеному пункті велика кількість дітей дошкільного віку – 75 дітей. Це свідчить про те, що молодь не виїжджає, а залишається в селі. Тому ми повинні сприяти в розвитку соціальної сфери, щоб були робочі місця і зайнятість населення», - наголосив очільник району.

Жителька с.Степанівка Галина Чубатюк звернувшись до голови райдержадміністрації Михайла Демченка сказала: «Сину, передай вищому керівництву, щоб зупинили цю страшну війну. Я готова віддавати свою пенсію, їсти одну картоплю, аби наші сини, які зараз на Сході мали все необхідне».

«Боляче говорити та усвідомлювати те, що хлопці на передовій гинуть за наший з Вами  спокій. Немає нічого гіршого ніж голод і війна. Нажаль нас  спіткала ця страшна гібридна війна. Наша ненька – Україна пережила і переживає знову ці страшні часи. І ми повинні, просто зобов’язанні робити все, щоб ті найкращі сини України повернувшись в рідні домівки - відчули та побачили, що поки вони там захищали нашу єдину, суверену, незалежну державу, то ми з Вами робили тут все можливе задля гідних для них умов життя», - наголосив Михайло Іванович.

Такий формат роботи добре координує та дає змогу краще ознайомитись із проблематикою поселень. Під час спілкування з громадами, люди задають низку наболілих питань безпосередньо голові райдержадміністрації на що отримували змістовні відповіді. Для людей такі зустрічі виявились досить корисними, адже до людей потрібно доносити інформацію та спілкуватись з ними.

Вас може зацікавити:

Вінницька районна державна адміністрація

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові зазначення посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на офіційний сайт Вінницької райдержадміністрації www.vinrda.gov.ua.